Social Icons

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΚΡΙΟΣ: Η αφοσίωση στις φιλοδοξίες δε σας αφήνει να χαρείτε τις πιο προσωπικές σας στιγμές. Σε ότι κι αν κάνετε βάλτε τα δυνατά σας και μην προδικάζετε το αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκφραστείτε για να εκτονωθείτε και μην κρύβεστε από αυτούς που σας ξέρουν καλά. Η τύχη θα σας βοηθήσει σε κάθε σας δραστηριότητα, οπότε κινηθείτε σωστά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφού η καρδιά σας ανήκει αλλού, μην την προδίδετε από ένα πείσμα. Δε θα αποφύγετε την κούραση αν τα αφήνετε όλα για την τελευταία στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σκέψη σας είναι διαρκώς σε αυτά που περνούν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σταθείτε δυναμικά στο ύψος των περιστάσεων και μην αμφιταλαντεύεστε.

ΛΕΩΝ: Μη χαλαρώσετε γιατί αν η απόδοσή σας πέσει κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν. Οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν αν επικεντρωθείτε στη δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκδηλώστε τα πραγματικά σας αισθήματα και πάψτε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Επειδή δε θα σας άρεσε να σας κάνουν το ίδιο, μη τα βάζετε με άτομα που δε φταίνε σε τίποτα.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε νέες ισορροπίες ανάμεσα στις ευκαιρίες δημιουργίας και τα εμπόδια. Ο καινούριος κύκλος που θα ανοίξει θα σας κάνει πιο δυνατούς και θα σας προετοιμάσει για τις μεγάλες επιτυχίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα αρχίσετε να βρίσκετε τη φόρμα σας και να αντιμετωπίζετε με χιούμορ ακόμα και κάποιες σκληρές κριτικές που μπορεί να δεχθείτε από άτομα του εργασιακού σας χώρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προστατευτείτε από τη φθορά και την κούραση, γιατί μπορεί η νίκη να είναι δική σας αλλά μέχρι στιγμής αφήνεστε σε περιττές ταλαιπωρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα θέματα της καριέρας σας θα προηγούνται και οι αλλαγές που θα προκύψουν θα βελτιώσουν την απόδοσή σας. Χαλαρώστε και δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας που είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιβάλλεται ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και βάλτε σε πρώτη μοίρα τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας.


ΙΧΘΥΣ: Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ευχάριστη και οι σχέσεις σας με τα οικογενειακά πρόσωπα θα είναι θετικές. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, κάντε γνωριμίες και αισθανθείτε ότι σας επιθυμούν ερωτικά.