Social Icons

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΚΡΙΟΣ: Μην παρασυρθείτε από το κλίμα ευφορίας που θα υπάρχει κάποιες στιγμές στον εργασιακό χώρο, γιατί ίσως δεν προσέξετε τις παγίδες.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δε σταματήσετε να μπερδεύεστε συναισθηματικά θα ζείτε και θα γεννιούνται συνέχεια ψευδαισθήσεις. Θα υπάρξουν καλές προϋποθέσεις τόσο  για τα εργασιακά σας θέματα όσο και για τα οικονομικά σας σχέδια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το έδαφος θα είναι γόνιμο για να ασχοληθείτε και με περαιτέρω δραστηριότητες. Η τύχη δε θα σας εγκαταλείψει, αλλά θα σας υποχρεώσει να ακολουθήσετε ή να ανεχτείτε σε κάποια ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην καταφύγετε σε ακραίες συμπεριφορές ή βιαστικές αποφάσεις για να δώσετε λύσεις. Εκφράστε τις σκέψεις σας σε άτομα με τα οποία σας ενώνει ο σεβασμός.

ΛΕΩΝ: Θα ήταν φρόνιμο να είστε προσεκτικοί στο χειρισμό των αισθηματικών σας θεμάτων και να διαχωρίσετε κάποια πράγματα, χωρίς να αφήσετε να οξυνθούν τα πνεύματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι προσπαθήστε να μη κάνετε επίδειξη ισχύος στο σύντροφό σας ή να προσπαθήσετε να διεκδικήσετε το δίκιο σας με φωνές και καυγάδες.

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε μια πιο ουδέτερη στάση άμα ακούσετε κάτι που δε θα σας αρέσει, γιατί αργότερα θα μπορέσετε να κρίνετε πιο αντικειμενικά συναισθήματα και καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως πάρετε απαντήσεις για απορίες που έχετε και οι αλλαγές που θα γίνουν στον εσωτερικό σας κόσμο θα συμβάλλουν μαζί με τις συγκυρίες ώστε να έχετε στη συνέχεια μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την εξέλιξη της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η συγκρότηση των σκέψεών σας θα βοηθήσει να κοιτάξετε μέσα σας πιο καθαρά, αλλά και να κατανοήσετε πλήρως τα πραγματικά συναισθήματα που τρέφει για το άτομό σας το έτερόν σας ήμισυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι το πάθος και ο έρωτας θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά οι εξωτερικές συνθήκες δε θα σας επιτρέπουν να τα απολαύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια σχέση που είναι εξαρχής μπερδεμένη, γιατί η κατάληξή της είναι προδικασμένη ακόμα και αν δε βιάζεστε να το δείτε και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εξαντλήσετε τις αντοχές σας.


ΙΧΘΥΣ: Εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας έλκει αλλά δε βρίσκεται κοντά σας, επιδιώξτε να συναντηθείτε για να καταλάβετε αν σας ενδιαφέρει πραγματικά πριν αρχίσετε να κάνετε με το μυαλό σας σενάρια.