Social Icons

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε να τα συναισθήματά σας να γίνουν ψυχρά γιατί ίσως ο τρόπος που θα εκφραστείτε με σκοπό να είστε από πάνω, να βγάλει στην επιφάνεια μερικά στοιχεία του χαρακτήρα σας που θα δυσαρεστήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Επαγγελματικά θέματα θα απαιτήσουν τη διάθεση του προσωπικού σας χρόνου. Ότι προβλήματα και αν προκύψουν με το ταίρι σας, θα είναι αντιμετωπίσιμα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν θέλετε να μείνετε σπίτι για να ξεκουραστείτε, μην παρασυρθείτε από την παρέα. Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις να σας απομακρύνουν από το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οργανώστε τα οικονομικά σας για να μην ξεφύγουν από τον έλεγχό σας. Τηρήστε τον προϋπολογισμό που έχετε φτιάξει και δε θα το μετανιώσετε στο μέλλον.

ΛΕΩΝ: Γεφυρώστε το χάσμα που επικρατεί ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπα που ήταν κοντά σας. Η υιοθέτηση νέων τρόπων διασκέδασης θα σας δώσει χαρά και χαλάρωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντί να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας, προτιμήστε να τις προβάλετε περισσότερο. Η σωστή πληροφόρηση θα σας κάνει ακόμα καλύτερους στην εργασία σας.

ΖΥΓΟΣ: Τολμήστε και δεχθείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς δισταγμό και θα πετύχετε. Υπάρχει περίπτωση τα νέα δεδομένα να μη σας ευχαριστήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας πριν σας προλάβουν τα γεγονότα. Για να βάλετε τα συναισθήματά σας σε μία σειρά απομονωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το ταίρι σας θα κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας πριν καν του το ζητήσετε. Εάν σας επιτραπεί να δράσετε θα καταφέρετε να κερδίσετε περισσότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε τα λάθη για να ξεφύγετε από ανεπιθύμητες καταστάσεις. Λάβετε τα απαραίτητα μέτρα γιατί θα αποκαλυφθούν αυτοί που δεν είναι με το μέρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οτιδήποτε και αν κάνετε πατήστε στη γη, γιατί ίσως η προσγείωση να είναι ανώμαλη. Υποχωρήστε καθώς οι κόντρες με κοντινά πρόσωπα θα σας χαλάσουν τη διάθεση.


ΙΧΘΥΣ: Για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες σας, ζητήστε βοήθεια και προγραμματίστε σωστά. Είναι απαραίτητο να κινητοποιηθείτε και να κάνετε νέα σχέδια για το άμεσο μέλλον.