Social Icons

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

 ΚΡΙΟΣ: Ακόμα και αν δε σας πιάσουν μεγάλες εκδηλώσεις τρυφερότητας και συναισθημάτων, θα έχετε κάνει ένα ακόμα βήμα προς την προσέγγιση που εσείς θεωρείτε «τέλεια σχέση».

ΤΑΥΡΟΣ: Κινηθείτε σωστά χωρίς να αγνοείτε την τύχη σας και οι οικονομικές δυσκολίες θα αντιμετωπιστούν. Μη μπλέξετε τη φιλία με τα οικονομικά, γιατί θα βγείτε χαμένοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσετε για να κερδίσετε την εύνοια σημαντικών προσώπων. Ότι και αν γίνει μη χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα σας βγάλει από κακοτοπιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν επεκτείνετε τις δημόσιες σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες, γιατί είναι πιθανόν να σας ρίξουν οικονομικά. Κρατήστε κοντά σας αυτούς που σας νοιάζονται και όχι αυτούς που σας αδιαφορούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες ακόμα και αν επιβλήθηκαν άθελά σας. Κανονίστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια εκδρομή που θα σας αναζωογονήσει.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε μια μέση λύση για να σταματήσουν οι διαφωνίες με το στενό σας περιβάλλον. Όσο και αν κάποιοι σας εκνευρίζουν, αποφύγετε να τους απαντήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνδυάστε τη σκέψη με την πράξη και τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά. Δεχτείτε τα ελαττώματα των άλλων , όπως και αυτοί δέχονται τα δικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το ένστικτό θα σας προστατέψει απ’ το να πάρετε λάθος αποφάσεις. Θα ήταν σκόπιμο να κάνετε μια κάποια οικονομία και να αποφύγετε τις περιττές αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν κινηθείτε γρήγορα δεν πρόκειται να χάσετε στον οικονομικό τομέα. Έχετε τη δύναμη και μπορείτε να κόψετε όλες τις κακές συνήθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα σας είναι δύσκολο να αντιδράτε αναλόγως την περίπτωση, ακόμα και αν ξέρετε τη συνέχεια. Τηρήστε το μέτρο για να μην οδηγηθείτε σε παράτολμες ενέργειες.


ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε αρκετό πάθος, αλλά οι έννοιες του επαγγελματικού χώρου δε θα σας αφήσουν να το εκφράσετε. Αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.