Social Icons

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Κυριακή 31/8 έως 6/9/14

ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιήστε προς όφελός σας απόψεις στενών συνεργατών που μοιράζεστε κοινά συμφέροντα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όταν αντιληφθείτε πως από κάποια άτομα δε βρίσκετε τη συμπαράσταση που θεωρούσατε ότι έπρεπε να σας παρέχουν. Προτιμήστε από το να κλειστείτε στον εαυτό σας και να αναλώνεστε μόνοι σας σε υπαρξιακά προβλήματα, να κάνετε μια ανοιχτή συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με το σύντροφό σας, χωρίς να κρατάτε επικριτική στάση.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Με ρεαλιστική αντιμετώπιση και αποφορτισμένοι συναισθηματικά, θα βρείτε κατανόηση. Αναθερμάνετε τη σχέση σας, περιορίστε την κτητικότητα και όχι μόνο, αφού μαζί με αυτήν θα πρέπει να περιορίσετε και την τάση σας για απιστίες. Για εσάς που είστε ακόμα αδέσμευτοι η αδρεναλίνη σας θα ρέει, το σεξαπίλ σας θα αγγίζει τα ύψη και η ερωτική σας διάθεση στο κόκκινο. Η προσπάθειά για την επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να πολλαπλασιαστεί, ενώ παράλληλα επιβάλλετε να καταπολεμήσετε παράγοντες που δημιουργούν στασιμότητα, ανασφάλεια και μειωμένη παραγωγικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως υποστείτε μερικές αλλαγές ή ανακατατάξεις, αλλά θα πρέπει να το δεχτείτε αφού δε θα μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Αποφύγετε ανασφαλείς οικονομικές τοποθετήσεις και μην ανακατευτείτε σε υποθέσεις που δεν είναι διαυγείς. Δείτε εξονυχιστικά κάθε δυνατότητα που υπάρχει για να κερδίσετε χρήματα ή να γλιτώσετε. Περιοριστείτε στο συνηθισμένο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σας και μην ξεκινήσετε τώρα κάτι σημαντικό. Διατηρήστε το πρόγραμμα που έχετε βάλει σε όλα και γι’ αυτό να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αναβάλλετε άλλο για αργότερα ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα. Ενισχύονται σημαντικά σχέσεις, γνωριμίες και οικονομικά. Πάρτε πιο ανάλαφρα τη ζωή και δείτε την καθημερινότητά σας με τρυφερότητα και χιούμορ. Οργανωθείτε σωστά για να σας προσφέρει η βδομάδα. Γίνετε πιο παρατηρητικοί, προσεκτικοί και ψύχραιμοι με τους γύρω σας, γιατί οι απαιτήσεις σοβαρεύουν. Αν θέλετε να γλιτώσετε χρόνο, κόπο, χρήμα και κυρίως ψυχολογική φθορά, προσπαθήστε να αλλάξετε έστω και λίγο τις απόψεις σας και να γίνετε πιο ευέλικτοι.

ΛΕΩΝ: Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό τώρα που σχέσεις και συνεργασίες θα μπουν στο μικροσκόπιο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Δείξτε στους άλλους ότι τους υπολογίζετε και τους χρειάζεστε, μετριάζοντας κτητικότητα, ζήλια και εγωισμό. Θα επιβιώσετε ακόμα και με αυτούς που δεν εγκρίνετε απόλυτα, οπότε πάρτε το απόφαση ότι θα συνεργαστείτε με κάποιους. Αυξήστε τη διπλωματία και μειώστε τον εγωκεντρισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 5, η προσαρμογή στα νέα δεδομένα θα σας κουράσει, όμως θα είναι κάτι παροδικό και στη συνέχεια θα υπάρξουν θετικά νέα και ενισχύσεις από άτομα του εργασιακού χώρου που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καινούριες ισορροπίες και να δουλεύετε περισσότερο απερίσπαστοι. Στη συνέχεια θα μπορείτε να βάλετε σε τάξη τις θετικές σας συνεργασίες αλλά και να αντιμετωπίσετε επαγγελματικούς αντιπάλους.

ΖΥΓΟΣ: Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 2, ασχοληθείτε πιο σοβαρά και εντατικά με τις σχέσεις σας, είναι πολύ σημαντικό να μην κινηθείτε απερίσκεπτα ή κάνετε ενέργειες που θα μπορούσαν να χαλάσουν το όλο κλίμα. Σίγουρα έχει μεγαλώσει κατά πολύ η ανάγκη σας για απόλυτη αγάπη, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να την διεκδικήσετε δεν είναι προβάλλοντας ανασφάλεια ή ταυτίζοντας τον εαυτό σας με άλλους. Διατηρήστε την αξιοπρέπεια και την αυτονομία σας για να σας δείξουν σεβασμό σε αυτά που ζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατηθείτε  μακριά από άτομα επιτήδεια που υπόσχονται αβέβαιες επενδύσεις. Μόνο αν επενδύσετε σωστά θα βγείτε κερδισμένοι. Δώστε ηθική αλλά και πρακτική συμπαράσταση σε οικογενειακά πρόσωπα που το χρειάζονται , για να πάρετε και εσείς αργότερα. Μην αφήσετε τα κενά που νιώθετε στις σχέσεις σας να διογκωθούν, χωρίς να κάνετε κάτι για να τα αλλάξετε γιατί θα αρχίσετε να επαναστατείτε και οι γύρω σας δε θα καταλαβαίνουν το λόγο, αφού δε θα έχετε εκφράσει τις ανησυχίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα χρειαστεί να περιορίσετε την ανησυχία και το άγχος σας για να είστε πιο προσεκτικοί σε εργασίες που απαιτούν χειρισμό μηχανημάτων. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διάθεσή σας. Οι πολλές επαφές και οι μετακινήσεις θα σας βοηθήσουν να αισθάνεστε και να δείχνετε καλύτερα από πριν, ενώ αλλάζοντας παραστάσεις θα λάμπετε στην κυριολεξία. Βέβαια, δε θα λείψουν μερικά εμπόδια και αιφνίδιες εμπλοκές που θα δοκιμάσουν τις αντοχές και τα νεύρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφού δεν μπορείτε να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες, επιβάλετε να κινηθείτε διαλλακτικά στις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί ακόμα και αυτές που θα σας φανούν δελεαστικές θα σας βάλουν αργότερα σε οικονομικές περιπέτειες. Δεν πρέπει λοιπόν να σας παρασύρει η βιαστική επιθυμία για έξοδα. Παράλληλα μην αμελήσετε εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε τρίτους, καθώς αργότερα θα υπάρχουν καθυστερήσεις. Θα υπάρχει διευκόλυνση στις επαφές σας με τρίτους και σε κάποιες από αυτές θα υπάρξουν νέες προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να είναι το κέρδος σας δεδομένο, αξιοποιήστε κάποιες από τις γνωριμίες που θα κάνετε. Μπορεί να υπάρχουν μερικές εντάσεις, αλλά θα σας δοθούν λύσεις ενώ παράλληλα θα βγουν στην επιφάνεια άτομα του περιβάλλοντός σας που δεν είχατε καταλάβει ότι στην πραγματικότητα ήταν εχθροί σας. Μπορεί η μέρα να μη σας αφήνει στο ξεκίνημά της να αναπνεύσετε ελεύθερα αφού υποφέρετε το τελευταίο διάστημα από έλλειψη κατανόησης από την πλευρά του συντρόφου σας, αλλά μην υπερβάλετε κιόλας. Στην πορεία οι εντάσεις θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν.


ΙΧΘΥΣ: Είναι πολύ πιθανόν να αντιλαμβάνεστε κάπως περίεργα και διαφορετικά τα πράγματα από το πώς έχουν και αυτή θα είναι η αιτία που θα παρεξηγείτε αυτά που θα σας λέει το έτερόν σας ήμισυ ή που θα τον αναγκάσει  να σας ασκεί σκληρή κριτική, όμως είναι διαρκώς στο πλευρό σας και σας δίνει αγάπη και δύναμη για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε ότι κι αν προκύψει. Θυμηθείτε να είστε απλόχεροι σε αισθήματα προς αυτόν για να μπορεί να το πράξει και εκείνος προς εσάς.