Social Icons

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΚΡΙΟΣ: Αντιμετωπίστε τυχόν προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό στην υγεία σας και η επιτυχία είναι σίγουρη.

ΤΑΥΡΟΣ: Με μια πιο προσεγμένη διατροφή, θα μπορέσετε να αναδείξετε καλύτερα την ομορφιά σας. Αφήστε για αργότερα πειράματα με το στυλ σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακολουθήστε πιο αποτελεσματικούς τρόπους στην εργασία σας, με λιγότερες ανταγωνιστικές σχέσεις και αφήνοντας ελάχιστα να ανακατεύονται στις υποθέσεις σας οικογενειακά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα κακώς κείμενα αρχίζουν να εξομαλύνονται, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε δυνατότητα να ρυθμίσετε χρόνιες υποθέσεις προς όφελός σας.

ΛΕΩΝ: Μικρά καβγαδάκια με φιλικά πρόσωπα δεν πρέπει να σας απασχολούν, αφού θα προκύψουν από απόψεις που δε συμβαδίζουν. Οπότε, μην ξεσπάσετε σε όσους δε φταίνε προκειμένου να εκτονωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λανθασμένες κινήσεις στα οικονομικά ή τα συμφέροντά σας, τακτοποιούνται εν μέρει, ενώ δεν είναι απίθανο μέσα από νέες δραστηριότητες να αποκομίσετε νέα έσοδα.

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε ότι σας έρθει με σύνεση και όπου μπορείτε κάντε περικοπές στα έξοδα για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Πάρτε μέτρα και αποφάσεις που θα σας προστατέψουν στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέχετε πως θα υποστηρίξετε τα συμφέροντα και τις ιδέες σας, γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν ορισμένα εμπόδια στις συλλογικές σας δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάτι θα αρχίσει να διαφοροποιείται και πρέπει κάποια πράγματα να ξεκαθαριστούν και να μπουν σε άλλες βάσεις για να προχωρήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτιμήστε τον ήπιο διάλογο και μη μεγαλοποιήσετε τα παράπονα ενός ατόμου που θα τύχει να διαφωνεί μαζί σας. Οι δύσκολες καταστάσεις που βιώσατε στο παρελθόν, αρχίζουν να ανήκουν στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εντάσεις θα μειωθούν αισθητά σε όσους είστε δεσμευμένοι, ακόμα και αν θα τύχει να προβληματιστείτε περισσότερο.


ΙΧΘΥΣ: Αρχίζει μέσα σας ένα ξεκαθάρισμα, που θα σας κάνει να δείτε πιο καθαρά αυτά που έχετε με το σύντροφό σας, αλλά και να κατανοήσετε τα λάθη στη συμπεριφορά σας και κατά πόσο επηρεάζουν την υπάρχουσα σχέση σας.