Social Icons

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Η επιρροή που θα ασκείτε στους άλλους θα είναι πιο ισχυρή και θα σας δώσει το κίνητρο να ελπίζετε σε ένα καλύτερο μέλλον που θα είναι πιο κοντά στις προσδοκίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναπτύξτε στους συνεργάτες τα σχέδιά σας, περάστε τους τα μηνύματα που θέλετε και όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Ασχοληθείτε με τα συναισθηματικά σας όσο και με τις κοινωνικές σας επαφές.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Γοητευτικοί και χαρισματικοί όπως πάντα, θα κάνετε το σύντροφο σας ή τις κατακτήσεις σας να κρέμονται από εσάς. Βγάλτε στην επιφάνεια τη γλυκύτητα, την κατανόηση και τον αισθησιασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα αναζητήσετε τον έρωτα στο φιλικό σας περιβάλλον, όχι όμως για να βασιστείτε στο μέλλον, αλλά  με σκοπό να κάνετε την αυτοκριτική σας.

ΛΕΩΝ: Η ευτυχία θα έρθει αν μπορέσετε να κρατήσετε ισορροπία ανάμεσα στο «δίνω» και στο «παίρνω». Αποφύγετε άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας μόνο για να σας αποπροσανατολίσουν και ενοχλητικούς συγγενείς που μπερδεύονται στα πόδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε να μη δημιουργήσετε από μόνοι σας εντάσεις, αντί να καλλιεργήσετε το έδαφος για κάτι νέο. Η υπόσχεση της μέρας είναι πως θα συναντήσετε την αδερφή ψυχή σας.

ΖΥΓΟΣ: Ξεπεράστε αναστολές, εγωισμούς, παρορμήσεις και ενοχές. Φροντίστε να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και ακούστε την τύχη που σας χτυπά την πόρτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξέρετε πολύ καλά πώς να χειρίζεστε ερωτικά τους άλλους και ζητώντας αυτά που θέλετε με τόση σιγουριά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε αρνητική απάντηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαλλαγείτε από τα άχρηστα που σας φρενάρουν, πείτε αντίο σε ενοχές και δειλίες και απογειωθείτε σε έναν κόσμο γεμάτο αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είναι δύσκολο ούτε ακατόρθωτο, να ανακαλύψετε κάποιον που εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες σας και θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε τη σχέση σας και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν σε αυτήν και κυρίως να πάψετε να είστε ο εχθρός των ίδιων σας των προσπαθειών.


ΙΧΘΥΣ: Επιβάλετε να αναζητήσετε την ποιότητα παρά την ποσότητα σε μια σχέση ζωής και σε αυτό σίγουρα δεν υστερεί ο σύντροφός σας, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να τον είχατε επιλέξει και να συνεχίζατε να πορεύεστε μαζί.