Social Icons

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Κυριακή 19 έως 25/1/14

ΚΡΙΟΣ: Το πρώτο σας μέλημα θα πρέπει να είναι να μην εγκαταλείπετε εύκολα ότι σας παρέχει κάποια ασφάλεια, μια που το εντελώς καινούριο απαιτεί περισσότερο χρόνο για να μπει σε εφαρμογή και να αποδώσει, γι’ αυτό κανονίστε τις προσδοκίες σας πριν ξεκινήσετε. Η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά έντονη και απαιτείται από μέρους σας πολύ προσεκτικοί χειρισμοί, αν θέλετε να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους. Μπορεί η τύχη να μη σας εγκαταλείπει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να την προκαλείτε ασταμάτητα. Αφήστε κατά μέρους κάθε είδους εγωιστική ή καταπιεστική συμπεριφορά.


ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι, ανεκτικοί και να μη δίνετε σημασία στα μικροπροβλήματα. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για κάτι ευχάριστο, ακόμα και αν αυτό δε θα εκπληρώνει τις προϋποθέσεις που εσείς βάζετε. Η κοινή κλωστή που ενώνει τη ζωή σας με το σύντροφό σας θα γίνει πιο ανθεκτική, εφόσον η σχέση σας έχει τα προσόντα για να κρατηθεί και να εξελιχθεί. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις δέσμευσης ή αποδέσμευσης, ενώ κάποιοι από εσάς θα πάρετε την απόφαση να γυρίσετε οριστικά την πλάτη σε ότι σας πόνεσε πολύ και δεν άξιζε την αγάπη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν ανήκετε σε εκείνους που περνούν μια μοναχική καμπή στη ζωή τους, θα μπορέσετε να βάλετε λίγο χρώμα στη ζωή σας μέσα από κάποια γνωριμία, αρκεί να μην κάνετε το λάθος να τη φορτώσετε με υπέρμετρες ελπίδες. Η ανακύκλωση κάποιων προβληματικών καταστάσεων στην προσωπική σας ζωή, θα αρχίσει να σας κουράζει μιας και βρίσκεστε σε μια δίνη επαναλαμβανόμενων λαθών. Πριν σας πιάσει απογοήτευση, σκεφτείτε πως αρκεί να θελήσετε κάτι και αν το πιστεύετε πολύ, μπορείτε να το πετύχετε. Οπότε, αποφύγετε την αυτολύπηση που σας πιάνει κάποιες φορές που δεν μπορείτε να έχετε τα πράγματα κάτω από τον έλεγχό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως να μην απέχετε πολύ από το να ανακαλύψετε και να αναγνωρίσετε πως εσείς οι ίδιοι στήνετε παγίδες στον εαυτό σας, ώστε να ακολουθήσει τις πιο δύσβατες ερωτικές επιλογές. Στην προσπάθειά σας να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, δημιουργείτε μεγαλύτερες υποψίες στους άλλους και θα πρέπει να φροντίσετε αυτή την περίοδο οι ενέργειές σας να είναι πιο συντονισμένες με αυτό που νιώθετε και να δίνετε λιγότερη σημασία στις εντυπώσεις γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Παλιές γνωριμίες θα χτυπήσουν την πόρτα σας, φουντώνοντας για άλλη μια φορά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Οι ερωτικές δονήσεις από το παρελθόν, θα ανατρέψουν τα σημερινά δεδομένα σας και θα σας δώσουν μια γεύση δύναμης. Ενθαρρύνετε το σύντροφό σας να βάλει πρόγραμμα για να μη βρίσκει δυσκολίες και εμπόδια. Δείξτε προσοχή στους χειρισμούς σας, καθώς η μαχητικότητά σας είναι έντονη. Ξεκαθαρίζονται πολλά και εμφανίζονται εσωτερικές αλήθειες που θα σας φέρουν ανακούφιση. Αφήστε στους συνεργάτες σας πρωτοβουλίες γιατί χρειάζονται τον έλεγχο και την κυριαρχία στις αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντιμετωπίστε με κατανόηση τις προσωπικές υποχρεώσεις του συντρόφου σας, για να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά. Κάντε πράγματα που δε συνηθίζατε, για να ταράξετε λίγο τη στασιμότητα που υπάρχει στη σχέση σας. Λύστε έγκαιρα κάποιες διαφωνίες, καθώς πρέπει να γίνετε πιο ξεκάθαροι στις καθημερινές εξελίξεις. Αποφασίστε να ξεφύγετε από διφορούμενες καταστάσεις. Σε μια συζήτηση με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα λυθούν παλιά προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Καλός ο αυθορμητισμός σας αλλά δε βοηθάει πάντα για να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Προσπεράστε με άνεση ότι δε σας πάει καλά και δοκιμάστε καινούριες μεθόδους. Πρέπει επιτέλους να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να μην πετάτε στα σύννεφα.
Για να αλλάξει ριζικά η διάθεσή σας πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας. Χειριστείτε τις οικονομικές σας υποθέσεις με επιφυλακτικότητα και μην πιστεύετε ότι ακούτε. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας, γιατί το μόνο που θα πετύχετε είναι να σπάσετε τα νεύρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους. Οι διπλωματικοί ελιγμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάτι αρκετά σημαντικό. Μια αναταραχή που θα υπάρξει θα είναι προσωρινή και δεν πρέπει να αλλάξει τους ρυθμούς σας. Μόνο με καλοζυγισμένες ενέργειες θα οδηγηθείτε στην επιτυχία που εσείς ζητάτε. Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, κάντε σκληρές διαπραγματεύσεις. Γίνετε ακόμα πιο κοινωνικοί διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέψετε σε κάποιες μικρές απογοητεύσεις να σας γεμίσουν αρνητισμό. Από το να αναλάβετε και άλλες παραπάνω ευθύνες, διαλέξτε να μοιράσετε αυτές που ήδη έχετε. Για να σας καταλάβουν οι συνεργάτες σας μέχρι που φτάνουν τα όριά σας πρέπει να τους εξηγήσετε. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που επικρατούν για να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας. Φροντίστε να είστε δημιουργικοί όχι μόνο στην εργασία σας, αλλά και στα ερωτικά σας. Δε χρειάζεται να παρασυρθείτε από επιπολαιότητες ατόμων που δε γνωρίζετε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγάλτε από το αδιέξοδο καταστάσεις που σας έχουν κουράσει, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες. Η συμπαράσταση των φίλων σας θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε πολλά πράγματα. Λύστε τις οποιεσδήποτε εκκρεμότητες έχετε ακόμα και νομικές, για να μη βρεθείτε εγκλωβισμένοι. Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας κάνει δύστροπους. Μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες ή ανώτερούς σας, γιατί δε σας συμφέρει. Αυξημένες υποχρεώσεις δε θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν θέλετε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο, δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό. Συνδυάστε κάποιο ταξίδι σας με τα επαγγελματικά σας θέματα και θα είστε διπλά κερδισμένοι. Ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας που τον τελευταίο καιρό έχετε παραμελήσει. Η στασιμότητα θα σας κουράσει ενώ η τόλμη και η ταχύτητα θα είναι τα όπλα σας για να καταφέρετε πολλά ταυτόχρονα. Η αδρεναλίνη σας θα σας κάνει ανυπόμονους, μαχητικούς και εκρηκτικούς.


ΙΧΘΥΣ: Το άγχος για τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει θα εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή σας, καθώς οι πιέσεις που θα δέχεστε θα είναι αρκετές, αλλά δε θα λείψουν και οι ευχάριστες στιγμές που θα σας αποζημιώσουν για όλες τις ταλαιπωρίες που τραβήξατε. Οι συναντήσεις και οι επαφές σας στον εργασιακό σας χώρο θα σας φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα αυξηθεί η γοητεία σας, ώστε να σας είναι πιο εύκολο να εντυπωσιάζετε τους γύρω σας, αλλά κάποιες φορές δε θα είναι αρκετό.