Social Icons

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρξει ένα σύνολο δυνατών και ευχάριστων εμπειριών μέσα στην υπάρχουσα σχέση σας, που θα γίνει η αιτία να κάνετε καινούρια όνειρα χωρίς να υποστείτε αυτή τη φορά απογοητεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε άμεσα εκκρεμότητες του παρελθόντος και να απαλλαγείτε από παλιούς λογαριασμούς. Αφήστε στην άκρη τα παράπονα και λύστε τα προβλήματά σας με διάλογο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να διορθώσετε την κατάσταση και να στηρίξετε τη σχέση σας. Αν καταφέρετε να βγείτε αλώβητοι από τις δοκιμασίες και τις αναταράξεις, η σχέση σας δε θα γίνει απλώς σταθερή αλλά ακλόνητη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην ανοίξετε πόλεμο ενώ έχετε στα χέρια σας τα σωστά όπλα. Σταδιακά αρχίζει η μεταμόρφωσή σας σε ένα μωρό που έχει μια μόνιμη ανάγκη από χάδια.

ΛΕΩΝ: Καλά κάνετε και κρατάτε την ευγενική σας πλευρά για λίγους ώστε να μην πληγωθείτε, αλλά ο σύντροφός σας ανήκει σε αυτούς και αγαπάει την ευαισθησία σας, γι’ αυτό μην προτάσσετε μονίμως το δηλητηριώδες κεντρί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές καινούριες γνωριμίες που θα αξίζουν πραγματικά την προσοχή σας, καθώς μέσα από αυτές μπορεί να προκύψει μια ουσιαστική σχέση.

ΖΥΓΟΣ: Το νέο πρόσωπο που εσείς θα επιλέξετε να μπει στη ζωή σας θα σας υποχρεώσει να γίνετε πιο κοινωνικοί και είτε το θέλετε, είτε όχι θα διακινδυνεύσετε την ηρεμία και την ησυχία σας για χάρη ερωτικών συγκινήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αυξημένη κοινωνικότητα θα εκτινάξει στα ύψη το σεξαπίλ και τη γοητεία σας και να είστε σίγουροι ότι οι κατακτήσεις σας θα προκαλέσουν σε πολλούς φθόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφεθείτε στη γοητεία που θα σας εκπέμψει και γίνετε λίγο πιο παρορμητικοί. Το σίγουρο είναι πως θα παραμείνετε μόνοι για πολύ μικρό διάστημα πλέον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα σχέδια που έχετε για το μέλλον καθώς και η αλλαγή του τρόπου ζωής αργά ή γρήγορα, θα επηρεαστούν από τις εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο σύντροφός σας θα ψάχνει τα λάθη του και θα προσαρμόζεται στις νέες καταστάσεις. Κάντε μια καινούρια προσέγγιση στη σχέση σας και απολαύστε τα αποτελέσματα.


ΙΧΘΥΣ: Οι συνεργάτες σας είναι ανοιχτοί για συζητήσεις ουσίας και μπορείτε να ελπίζετε σε θετικές εξελίξεις, αλλά καλά θα κάνετε να βρείτε δικές σας διεξόδους και να μην αγκιστρώνεστε πάνω τους.