Social Icons

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Απαλλαγείτε από το άγχος που έχετε για το πώς θα προλάβετε το χρόνο και συζητήστε. Τα κακώς κείμενα που υπάρχουν, θα επανεξεταστούν είτε το θέλετε, είτε όχι.

ΤΑΥΡΟΣ: Δρομολογήστε κάποιες από τις υποθέσεις σας που θα καταλήξουν σε συμφέρον. Η ροή των εξελίξεων θα είναι πιο γρήγορη, γι’ αυτό συντονιστείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις, πριν οι καταστάσεις πάρουν δυσάρεστη τροπή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλό θα ήταν να μη δείχνετε στους γύρω σας τη σκληρή πλευρά του χαρακτήρα σας. Φανείτε προσεκτικοί σε ότι λέτε για τους φίλους σας ή τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και εστιάστε την προσοχή σας σε μια υπόθεση. Αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος και τολμήστε αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιβαρύνεστε με επιπρόσθετες ευθύνες άλλων, αφού ακόμα δεν έχετε αναλάβει τις δικές σας. Πρέπει να δηλώσετε ξεκάθαρα τα όριά και τους σκοπούς σας απέναντι στα γεγονότα.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε ήσυχους τους συνεργάτες σας και μην ανακατεύεστε στα δικά τους θέματα. Κάντε μια προσπάθεια να δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη φανείτε διστακτικοί αν μια φιλική σας σχέση μετατραπεί σε ερωτική. Βάλτε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή και μην περιμένετε τη βοήθεια των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επιμονή και η υπομονή θα σας οδηγήσουν σε μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα, για να μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει το κέφι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να μάθετε να προσαρμόζεστε για να μη σας τρομάζουν οι αλλαγές. Αποφύγετε διαπληκτισμούς στον εργασιακό χώρο που δεν οδηγούν πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα θα σας απασχολήσει έντονα μια πρόταση για συνεργασία. Σε σοβαρά θέματα δραστηριοποιηθείτε, αλλά μην είστε τόσο ενθουσιώδεις.


ΙΧΘΥΣ: Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας και μην αφήνετε να σας απορροφά η κοινωνική ζωή. Φανείτε πρωτότυποι στις ιδέες σας και κάντε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν.