Social Icons

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Ευκαιρίες, συμπτώσεις και νέα σχέδια συνηγορούν για να σας βοηθήσουν. Ενεργήστε με νηφαλιότητα και περίσκεψη, γιατί η κεκτημένη ταχύτητα θα φέρει εκνευρισμό και αφηρημάδα, κάτι που πρέπει να αποφύγετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να ξεπεράσετε το άγχος και τις ανησυχίες των προσωπικών θεμάτων, αποφύγετε να καταλήξετε να αγοράζετε μανιωδώς ότι βρίσκεται μπροστά σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι παροχές που θα έχετε σε θέματα τύχης, θα είναι αρκετά περιορισμένες και τον πρώτο ρόλο θα τον παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτάσεις, γνωριμίες και νέες συμφωνίες θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιωθεί η διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ: Ετοιμάσατε πολλά σχέδια, προγραμματίσατε τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά την κρίσιμη στιγμή δεν κάνατε απολύτως τίποτα και σύμφωνα με εσάς έφταιγαν οι συγκυρίες της τελευταίας στιγμής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η έντονη επιθυμία σας να κατακτήσετε τα πάντα, σε συνδυασμό με το ταλέντο να πλασάρετε την εικόνα σας όπως εσείς θέλετε, σας οδήγησαν στο να πείτε πολλά και από πράξεις τίποτα.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε το πεπρωμένο να δράσει γιατί για άτομα σαν εσάς η καλύτερη στρατηγική είναι να μην έχετε στρατηγικές. Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο αν αποβάλετε την κριτική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με προσεκτικά βήματα δε θα ανακόψετε την καλή πορεία που σας περιμένει στη συνέχεια. Αποφύγετε προσωρινά τους δύσκολους στόχους και προχωρήστε εκ του ασφαλούς ώστε να μην ξεφεύγετε από τα όρια της λογικής.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτή τη στιγμή δεν είστε έτοιμοι για περιστασιακές εμπειρίες και καλή η μεγάλη φαντασία που έχετε, αλλά σκεφτείτε πως σε κάποιους δεν αρέσει και τόσο η τόλμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες στιγμές θα σας αγγίξουν η απογοήτευση και ο εκνευρισμός εσάς τους δεσμευμένους, αλλά θα είναι παροδικό και δε θα συναντήσετε προβλήματα στη  σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επανορθώστε για ότι λάθος προκαλέσατε, φροντίζοντας οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας να είναι λογικές και να βασίζονται στην ψυχραιμία και όχι στο θυμό ή το φόβο.


ΙΧΘΥΣ: Κατακτήστε ακόμα περισσότερο την καρδιά του συντρόφου σας ακούγοντας τον, δίνοντάς του περισσότερη προσοχή και αφήνοντάς τον να δει ότι είστε ακόμα το ίδιο πρόσωπο με αυτό που γνώρισε.