Social Icons

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Η φιλία θα είναι κατά κάποιον τρόπο ο καλύτερος μεσάζων για να τονώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αφήστε τους συνεργάτες σας να σας γνωρίσουν για να μπορέσετε στην πορεία να περάσετε τα δικά σας μηνύματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στις κινήσεις σας και συγκρατημένοι στις εκρήξεις θυμού που έχετε κάποιες φορές. Έχετε αρκετά καλά στοιχεία αλλά το κακό είναι ότι δεν ξέρετε πως τα εξωτερικεύσετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν υπάρχει μια πιο προσωπική σχέση που σας ενδιαφέρει αρκετά, μην την αφήσετε να χαθεί, εξαιτίας μιας παρεξήγησης που τρίτα άτομα υποκίνησαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή έχετε την τάση να μεγαλοποιείται τα πράγματα και ο φόβος δεν είναι καλός σύμβουλος, προνοήστε και κάντε ένα τσεκάπ για να βεβαιωθείτε ότι πράγματι δε συντρέχει λόγος ανησυχίας.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους και δώστε την εξήγηση που χρειάζεται για να διευκρινίσετε πως ακριβώς έχουν τα πράγματα. Γίνετε λίγο αυθόρμητοι στις συναναστροφές σας για να μπορούν και οι άλλοι να σας πλησιάζουν ευκολότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κατά τη διάρκεια της μέρας θα συναντήσετε μερικές δυσκολίες στις κοινωνικές σας σχέσεις, λόγω της συμπεριφοράς σας. Κινηθείτε μεθοδικά, ειδικά όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ: Όπως με τις σχέσεις σας έτσι και με τα επαγγελματικά σας η νηνεμία και η αποκατάσταση είναι απαραίτητα στοιχεία. Μην αντιδράτε και αλλάζετε το πρόγραμμά σας όταν κάποιοι από τους συνεργάτες σας απογοητεύουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι δύσκολο να βρείτε το δίκιο σας σε χώρους που δεν είναι ιδιαίτερα φιλικοί μαζί σας, αλλά δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο οικονομικός σας τομέας χρειάζεται μεγάλη φρόνηση, γιατί οι ανάγκες σας έχουν μεγαλώσει και θα χρειαστείτε περισσότερα χρήματα από όσα υπολογίζατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε την τύχη με το μέρος σας και καταφέρνετε να καλύπτετε τις ανάγκες σας ή να βρίσκετε τη λύση έστω και την τελευταία στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναγνωρίστε σε ποια σημεία είστε υπερβολικοί για να σταματήσετε να στερείτε στον εαυτό σας την ουσία της ζωής. Μην ενεργείτε παρορμητικά ή κάτω από συνθήκες θυμού και αγανάκτησης, γιατί δεν πρέπει αργότερα να μετανιώσετε σε τίποτα.


ΙΧΘΥΣ: Για να βγάζετε άκρη και να μη νιώθετε σας να είστε μονίμως πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, εξετάστε τα προβλήματά σας συνδυάζοντας λογική και συναίσθημα και όχι βλέποντάς τα πότε με τον έναν τρόπο και πότε με τον άλλον.