Social Icons

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Η μειωμένη εσωτερική ενέργεια θα προέλθει από την συναισθηματική σας ανάγκη να λύσετε όλα τα προβλήματα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να σας δώσει άμεσες απαντήσεις σε ερωτηματικά που κουβαλάτε μια ολόκληρη ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Απαλλαγείτε από ενοχικά συναισθήματα, συζητώντας με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Εάν ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που δε θα επιβαρύνει τον οργανισμό σας, δε θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε τους στόχους σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη εποχή για να βάλετε μακρυπρόθεσμους στόχους και να φροντίσετε οι επενδύσεις σας να είναι ασφαλείς και σοβαρές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι προτάσεις που θα σας γίνουν από κάποιους για γρήγορο κέρδος μπορούν εύκολα να σας παρασύρουν σε μεγάλες απώλειες, όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας αποφάσεις.

ΛΕΩΝ: Δεν είστε έτοιμοι για να αντέξετε μεγάλα λάθη. Αποφύγετε να δανείσετε αυτό το διάστημα χρήματα σε συνεργάτη σας, γιατί χωρίς να υπάρχει κακή πρόθεση θα αθετήσει το λόγο του και η μεταξύ σας σχέση θα περάσει μια πολύ μεγάλη κρίση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η πρόοδος που θα έχετε στην επικοινωνία και μια σειρά από περιστατικά και συμπτώσεις, θα σας δώσουν λύση αλλά και τα μέσα για να υλοποιήσετε τα νέα σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ: Η τύχη συμπορεύεται μαζί σας ανοίγοντας σας έναν καινούριο ορίζοντα στις επιδιώξεις για το μέλλον. Επίσης ετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες που έρχονται για να αντικαταστήσουν αυτές που τέλειωσαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη βιαστείτε να δείτε αλλαγές. Η οποιαδήποτε ευκαιρία θα έρθει ύστερα από προσπάθεια και τη στιγμή που δε θα την περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν είστε μόνοι ή προσπαθείτε να ξεπεράσετε ένα χωρισμό, να είστε σίγουροι πως κάποιο πρόσωπο που θα βρεθεί στο δρόμο σας θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ξεχνάτε πως η απόσταση ανάμεσα στο φλερτ και τη σοβαρή σχέση ναι μεν είναι μεγάλη, αλλά από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσετε για να ανατρέψετε τα τετριμμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεσή σας για περιπέτειες θα φτάσει στα ύψη και θα έχετε ευκαιρίες να συναντήσετε το κατάλληλο πρόσωπο και να καλύψετε το κενό που σημάδεψε τη ζωή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.


ΙΧΘΥΣ: Μέσα από μια ολοκαίνουρια σχέση θα βρείτε την ηρεμία και τη γαλήνη που ψάχνατε για να σβήσετε το παρελθόν. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε ακόμα μία κρίση στη σχέση σας.