Social Icons

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας που θα είναι έντονη σε ότι θα αφορά το συναισθηματικό σας τομέα για να μην τρέφετε αυταπάτες μια που είναι στη φύση σας να κάνετε όνειρα και να παίζετε με αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ: Το νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σας θα σας ωθήσει να είστε προσκολλημένοι επάνω του γιατί θα νιώθετε πολύ οικεία και θα ανοιχτείτε ακόμα περισσότερο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα σας πάρει λίγο χρόνο μέχρι να βρείτε τη φόρμουλα και να προσαρμόσετε την συναισθηματική σας αναγέννηση με τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έρθετε σε αντιπαράθεση με μια σειρά από γεγονότα που θα αυξήσουν την ανασφάλειά σας αλλά λίγη διπλωματία δε θα σας βλάψει.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν πιστεύετε ότι η καθημερινότητα έχει φθείρει και σβήσει τη φλόγα του πάθους, μπορείτε να προσπαθήσετε να σώσετε τη σχέση σας εάν αυτό επιθυμείτε πραγματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και εγωισμούς, γιατί θα δημιουργήσετε τραύματα που θα αργήσουν να επουλωθούν. Διώξτε μακριά από εσάς ότι δε σας υπόσχεται τη σιγουριά και την ασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ: Καλά θα κάνετε να μην υπερτονίζετε τα επιχειρήματά σας, όταν το ταίρι σας σε κάποια σημεία έχει δίκιο. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε πολλές δραστηριότητες που δε σας αφήνουν να σταθείτε σε λεπτομέρειες. Οι περιστάσεις θα λειτουργήσουν θετικά και θα πάρετε αποφάσεις ουσιαστικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιες διαφορές που υπήρχαν με το σύντροφό σας βρίσκουν τρόπο επίλυσης και ανακωχής. Έχει ένα διαφορετικό τρόπο να δείχνει το ενδιαφέρον του προς εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν πρέπει να αφήνετε να επηρεάζεστε από διακυμάνσεις της συναισθηματικής σας ζωής. Βρείτε χρόνο για να περάσετε ένα όμορφο και ξεκούραστο βράδυ με τη συντροφιά των φίλων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταματήστε να διατηρείτε μίζερες σχέσεις ή καταστάσεις που δε σας βοηθούν να ανανεωθείτε. Στηρίξτε όσο μπορείτε αξιόπιστα άτομα που σας αγαπούν και τους έχετε εμπιστοσύνη.


ΙΧΘΥΣ: Μην μπαίνετε στον πειρασμό να ακούτε λόγια ανθρώπων που έχουν δημιουργήσει παρασκήνιο. Εάν νιώθετε κουρασμένοι από τα πάντα, κάντε τις κίνηση να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας.