Social Icons

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολογίζατε, έχετε τα περιθώρια να κάνετε αλλαγές. Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να σκεφτείτε καθαρά, απομονωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση οι απαιτήσεις σας να βρουν τους πάντες σύμφωνους. Ένα ταξίδι θα ήταν ιδανικό για να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε οριστικό τέλος στα διλήμματα ή την παρορμητική διάθεση. Επισκεφτείτε ένα μέρος που δεν έχετε πάει και αλλάξτε τη διάθεση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διεκδικήστε με πείσμα αυτά που σας ανήκουν ή αυτά που σας χρωστούν. Απαλλάξτε σχέσεις και συνεργασίες από δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ: Δείξτε ψυχραιμία και μην αφήσετε την καταναλωτική σας τάση να γίνει μανία. Προτιμήστε να κάνετε μια βόλτα με γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, καθώς οι δημιουργικές ασχολίες ευνοούνται. Δείξτε κατανόηση απέναντι σε κάποιους που έχουν εκρήξεις θυμού.

ΖΥΓΟΣ: Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια που θα ακούσετε από αναξιόπιστα άτομα. Βοηθήστε με την ψυχραιμία σας φίλους να καταλάβουν το λάθος τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να νιώθετε με αυτά που έρχονται και που πραγματικά είναι ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αναζωογονηθείτε συναισθηματικά για να κερδίσετε πολυποίκιλες ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βγάλτε από τη ζωή σας εγωισμούς, κίνητρα ή υπεροψίες και απλοποιήσετε την συμπεριφορά σας. Θα μάθετε να βαδίζετε σε καινούρια μονοπάτια και θα επωφεληθείτε περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ωριμότητα που σας διακρίνει θα σας βοηθήσει να ενεργήσετε πιο ψύχραιμα στις καινούριες ευκαιρίες. Είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι και αυτό θα είναι ένα από τα συν σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Γεμίστε αυτοπεποίθηση και τόλμη, γιατί ανοίγονται μπροστά σας πολλοί δρόμοι που μπορούν να κάνουν τις επιθυμίες σας πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΣ: Θα είναι πιο εύκολο να κάνετε καινούρια ξεκινήματα, μια που οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σας προσφέρουν παράλληλα και προσωπική ηρεμία.