Social Icons

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Βάζοντας μπροστά τη δική σας μικρή επανάσταση θα τους δώσετε να καταλάβουν ότι δεν επιθυμείτε πια να είστε το θύμα. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν κάνοντας αυτά που νοιώθετε πως έχετε ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα, αφού απεναντίας θα βελτιωθεί η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως ακόμα να είστε δύσπιστοι για την καλή ροή ορισμένων εξελίξεων, αλλά στη συνέχεια θα έχετε χειροπιαστές αποδείξεις που θα σας καθησυχάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που μετράει χρόνια και έχει περάσει απ’ όλα τα στάδια.

ΛΕΩΝ: Θα είστε πιο δυναμικοί στις αποφάσεις σας και έτοιμοι να δώσετε λύσεις όπου χρειαστεί, ώστε να είστε ελεύθεροι για να προχωρήσετε μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βιαστείτε να απαντήσετε σε προτάσεις που θα προκύψουν, γιατί είναι καλύτερα να το κάνετε αργότερα που θα έχετε πιο καθαρό μυαλό.

ΖΥΓΟΣ: Διαχωρίστε το πραγματικό από τις ουτοπίες πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση με σοβαρότητα, γιατί τα όρια θα είναι ασαφή και μη ευδιάκριτα που ίσως σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συναισθηματική σας ανασφάλεια θα αποκαλυφθεί από τη μόνιμη ερωτική επιβεβαίωση που αναζητάτε, κάτι που πολλές φορές είναι και το μείον στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακολουθήστε μια τακτική που να είναι δυνατή να αντλήσει την προσοχή των άλλων. Θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και αυτή τη φορά χωρίς πολύ κόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποκοπείτε από συνήθειες και πρόσωπα που δε σας κάνουν καλό και σας ρίχνουν. Δείτε την πραγματική αλήθεια, αλλά αποφύγετε τις συγκρούσεις με κάθε τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας που θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αναζητήστε την εσωτερική αρμονία και παλέψτε για να τη διατηρήσετε.

ΙΧΘΥΣ: Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά όταν βλέπετε ότι οι συζητήσεις σας συνοδεύουν εντάσεις. Με ψυχραιμία θα μειώσετε την ανησυχία σας για τα εργασιακά θέματα.