Social Icons

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε περιττά έξοδα, κάνοντας μόνο απαραίτητες αγορές. Η διάθεσή σας θα φτιάξει αν δραστηριοποιηθείτε και όχι μένοντας αδρανείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε γνώμη σε άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας. Αν κάνετε όλες τις δουλειές που έχετε αφήσει στην άκρη θα εξαντληθείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Με θετική σκέψη και αισιοδοξία θα κερδίσετε και τις πιο δύσκολες μάχες. Κρατήστε αυτά που έχετε προς το παρόν και μη ρισκάρετε για τα πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην παίρνετε τις μετρητοίς ότι ακούτε γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις αν Δε βρείτε την κατάλληλη υποστήριξη.

ΛΕΩΝ: Αναλογιστείτε τι κρύβεται πίσω από τις πράξεις σας και θα μάθετε καλύτερα ποιος είστε. Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν δεν αντέχετε τις ρήξεις σε διαφωνίες με άλλους, υποχωρήστε εσείς. Δεχθείτε τους άλλους όπως είναι και μην πασχίζετε να τους αλλάξετε γιατί θα χάσετε το χρόνο σας.

ΖΥΓΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες για να μη μπουν αργότερα εμπόδιο στο δρόμο σας. Απομακρυνθείτε για λίγο από τη βαβούρα και χαλαρώστε για να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε ότι σας ευχαριστεί για να γεμίσετε ενέργεια και δύναμη. Όσο και αν η αλήθεια πονάει, είναι απαραίτητη για να ξέρετε που βαδίζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξαφνικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο μπορεί να σας βγουν σε καλό. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και με κατάλληλη παρέα θα γίνει καλύτερη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγνοήστε υποσχέσεις που θα σας δώσουν άτομα που δε γνωρίζετε για να μην απογοητευτείτε. Αποδείξτε την αξία σας πρώτα στον εαυτό σας και μετά σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στην προσπάθεια να αλλάξετε ότι δε σας ταιριάζει θα νιώσετε υπέροχα. Μείνετε μακριά από άτομα του περιβάλλοντός που σας απογοητεύουν με τις ενέργειές τους.

ΙΧΘΥΣ: Έχετε το δικαίωμα να επαναστατήσετε όταν δέχεστε μεγάλες πιέσεις. Οι καλές δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν σημαντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια.