Social Icons

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Διαπραγματευτείτε με τους συνεργάτες σας και αναπτύξτε τη διπλωματική σας ικανότητα. Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις φίλων επειδή επιθυμείτε διακαώς τη στήριξη από το περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προστατέψτε τον εαυτό σας από κρυφούς εχθρούς και μην απομονώνεστε. Προσέχετε τις συναλλαγές σας και αποφύγετε να προβείτε σε επενδυτικά διαβήματα.



ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επικοινωνία και οι νέες συνεργασίες θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση των οικονομικών. Οι διαφωνίες και οι καθυστερήσεις θα επιβαρύνουν το κλίμα στον οικογενειακό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον, θα σας γεμίσουν προβληματισμούς και διλήμματα.

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε σωστά ακόμα και τη μελαγχολία που σας πιάνει κάποιες φορές κάνοντάς την να φαίνεται στους άλλους σα μυστήριο, ώστε αντί να τους απομακρύνετε από δίπλα σας να τους γοητεύσετε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το στυλ και η έμφυτη λεπτότητα σας βρίσκει έκφραση μέσα από τις σχέσεις, οπότε τα παιχνίδια κυριαρχίας δεν έχουν καμία θέση μέσα σε αυτές. 

ΖΥΓΟΣ: Διατηρώντας μια καλή πορεία στο συναισθηματικό σας τομέα, θα ανεβάζετε συνεχώς την ψυχολογία σας και αρχίσετε να αισθάνεστε όμορφα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βγείτε έξω και διασκεδάσετε με τους φίλους ή το σύντροφό σας, αφήνοντας πίσω σκέψεις που θα μπορούσαν να σας γεμίσουν αρνητική ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρησιμοποιώντας σωστά την επιμονή και τη σταθερότητα για την επίτευξη των στόχων σας, θα δεχτείτε προτάσεις για συνεργασίες που μπορεί να σας γίνουν από φιλικά σας πρόσωπα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ξεχάσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας προκειμένου να ενδυναμώσετε την «ψυχή» σας και να την απελευθερώσετε από παγίδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με καινούρια πράγματα και μην προσπαθήσετε να επανασυνδεθείτε με άτομα που έχετε χωρίσει, γιατί το μόνο που θα βγει από αυτή την ιστορία, είναι να γεμίσετε διλήμματα. 

ΙΧΘΥΣ: Συνδυάζοντας λογική και συναίσθημα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το ερωτικό σας τοπίο. Μάθετε να έρχεστε σε επαφή με τις ανάγκες σας, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά της πορείας της σχέσης σας.