Social Icons

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Η νευρικότητα και το άγχος αναμιγνύονται μαζί με άλλα πολλά που σας βασανίζουν, κάνοντας τις καλές μέρες να μπερδεύονται με τις δύσκολες.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των οικογενειακών σας προσώπων και μην τους κακομαθαίνετε. Εκτιμήστε σωστά τις προτεραιότητές σας για να αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξαναβρείτε τον εαυτό σας με αυτά που σας προτείνει το έτερόν σας ήμισυ να κάνετε μαζί. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε σε λάθος στιγμές, βγάζοντας από μέσα σας το θυμό από παλιές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια τάση απληστίας και διεκδίκησης που θα έχετε έντονη, θα σας κάνει στα μάτια ανθρώπων που σας ξέρουν πολύ καλά, να μη σας αναγνωρίζουν.

ΛΕΩΝ: Να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις που θα αφορούν κλείσιμο συμφωνιών και να έχετε μελετήσει προσεκτικά υπογραφές συμβολαίων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε και πάλι αρκετή όρεξη για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Αρχίζετε να ξεπερνάτε την αίσθηση της μοναξιάς και να παρασύρεστε από ένα κύμα ζωντάνιας γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ: Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να καλυτερεύσετε το κλίμα που επικρατεί στο συναισθηματικό σας κόσμο. Μπορεί να είναι περισσότερες απ’ όσες εσείς νομίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε στην άκρη σενάρια, υιοθετήστε νέες ιδέες και δε θα χάσετε. Ίσως να περιμένετε καιρό να αλλάξει κάτι στη ζωή σας, όμως, τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το αίσθημα της δημιουργικότητας θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μονοπάτια που οδηγούν στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα οδηγηθείτε σε εποικοδομητικές ανακατατάξεις και στην προώθηση μιας γενικής ανανέωσης. Μπορείτε να αποκτήσετε τον έλεγχο στα πάντα, αρκεί να το τολμήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά τις θετικές πλευρές και τα προτερήματά σας και μην κολλάτε σε κάποια ελαττώματα που δυσκολεύουν τη ζωή σας.


ΙΧΘΥΣ: Στηρίξτε την ψυχολογική σας πλευρά με σωστή επικοινωνία και ανθρώπους που έχουν πείρα και γνώση. Να είστε ειλικρινείς απέναντί τους και να προσέχετε τους ρόλους που παίζετε για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.