Social Icons

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιούλιος...

Στις 2 ο Άρης στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει έντονο παρασκήνιο και θα υπάρξουν άτομα που θα εποφθαλμιούν τη θέση σας.

Στις 5 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, φέρνοντας ανατροπές σε ότι σχετίζεται με το συναισθηματικό τομέα. Κάντε καινούριες γνωριμίες και πιστέψτε στον εαυτό σας. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και προσεγγίστε συνεργάτες που σκέφτονται όπως εσείς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Στις 5 ο Ερμής
στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, φέρνει ανατροπές σε σχέδια και καθυστερήσεις στη λήψη αποφάσεων. Αποφύγετε απερίσκεπτες κινήσεις για να αποφύγετε εμπόδια. Η όψη αυτή είναι επίσης ακατάλληλη για να προβείτε σε αγορές που σχετίζονται με την τεχνολογία.

Στις 6 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα και ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους γίνεται πιο απόλυτος και άμεσος. Παράλληλα αυξάνεται η δυναμικότητά σας βάζοντας σε εφαρμογή νέα σχέδια και ιδέες, ενώ θα έχετε και αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).

Στις 6 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, φέρνει αναγνώριση στο επαγγελματικό χώρο και διορατικότητα για καλύτερες αποφάσεις, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης θα υπάρχει τάση στο να παρεκκλίνετε από τα σχέδιά σας.

Στις 6 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τετράγωνο με το Δία στο Ζυγό, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για επαγγελματικές συναντήσεις και επαφές ή κόντρες με άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την επαγγελματική σας πορεία.

Στις 7 ο Ερμής
στο Λέοντα σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στους Διδύμους, φέρνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις. Θα υπάρχει ηρεμία και καλή διάθεση, όψη που κάνει τη μέρα ιδανική για να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Η Πανσέληνος στις 9 στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που χρειάζονται αλλαγές και όχι συμβιβασμούς. Αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες που δε θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα και εστιάστε στην οργάνωση και στη σκληρή δουλειά. Σε προσωπικό επίπεδο βελτιώστε τις σχέσεις σας και ενισχύστε τους δεσμούς σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). 

Στις 10 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, αυξάνει τις αρνητικές και άσχημες συμπεριφορές κάτι που θα σας ρίχνει την ψυχολογία σας και θα μειώνει την ενέργειά σας.

Στις 14 ο Ερμής στο Λέοντα σε εξάγωνο με το Δία στο Ζυγό, κάνει τις συζητήσεις σας ενδιαφέρουσες και δημιουργικές, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθάει να καταλήξετε σε αποφάσεις είτε προσωπικού, είτε επαγγελματικού χαρακτήρα.

Στις 17 η Αφροδίτη
στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, αυξάνει τις ανασφάλειες και τα παράπονα. Μη ζητήσετε πολλά από τον περίγυρό σας γιατί θα τους δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.

Στις 18 ο Άρης
στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, φέρνει σύγκρουση σε προσωπικό επίπεδο με το σύντροφο ή άτομα της οικογένειας. Συγκρατήστε τη γλώσσα σας για να μην προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας.

Στις 18 η Αφροδίτη
στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Δία στο Ζυγό, αυξάνει τον ερωτισμό και τη γοητεία, όπως και τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα. Κατά κανόνα δεν πρόκειται να δυσαρεστηθείτε, εφόσον διατηρήσετε τις ισορροπίες και το ακέραιο του χαρακτήρα σας σε προτάσεις για συνεργασία.

Στις 19 με τον Ερμή
στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, θα δεχθείτε βοήθεια για να εκπληρώσετε σχέδια από σημαντικά άτομα. Θετική όψη για να πάρετε αποφάσεις, αφού θα διαλέξετε σωστό δρόμο.

Στις 20 ο Άρης περνάει στο Λέοντα, αυξάνοντας το θάρρος και την αποφασιστικότητα. Μειώνονται οι περιορισμοί που δεχόσασταν, ώστε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να κατακτήσετε τους στόχους σας, ενώ σε συναισθηματικό επίπεδο θα έχετε την άνεση να εκφραστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), αλλά και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

Στις 21 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό,
δημιουργεί τάσεις για έντονη κριτική , νεύρα και ζήλιες. Είναι μία δύσκολη αλλά και πολύ σημαντική όψη, καθώς φέρνει αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο και η επιρροή του διαρκεί.

Η Νέα Σελήνη στις 23 στο Λέοντα, φέρνει νέα ξεκινήματα και καινούριες εμπειρίες. Η σταθερότητα και οι πρωτοβουλίες που θα δείξετε τη δεδομένη στιγμή θα σας βοηθήσουν να βάλετε σωστές υποδομές για το μέλλον σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και μη βιαστείτε να τις προσπεράσετε. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), αλλά και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

Στις 24 η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη,  είναι ακατάλληλη για να ανοίξετε συζητήσεις συναισθηματικού χαρακτήρα. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να λύσετε θέματα που απασχολούν τη σχέση σας γιατί θα δημιουργηθεί ψυχρότητα. Οι αδέσμευτοι προτιμήστε για λίγες μέρες να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας.

Στις 24 ο Ερμής
στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, διευκολύνει τις αλλαγές και κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις. Θα πάρετε αρκετές πληροφορίες για την πορεία των σχεδίων σας που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.

Στις 25 ο Ερμής αλλάζει θέση και περνάει στην Παρθένο που είναι σε κυριαρχική θέση. Θα μπορείτε να εστιάσετε στις ιδέες σας και να τις κάνετε πράξεις. Επεξεργαστείτε δεδομένα και αναθεωρήστε ότι δεν προχωράει. Με σωστή οργάνωση και μεθοδικότητα μπορείτε να πετύχετε ευνοϊκά αποτελέσματα. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθείς).

Στις 30 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, είναι διέλευση που προκαλεί απρόοπτα και εκπλήξεις, γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, προτάσεις για συνεργασίες και επαφές με άτομα από το παρελθόν.


Στις 31 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο
και θα αποζητάτε την ηρεμία, τη γαλήνη, την ασφάλεια και την αρμονία στον οικογενειακό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε σωστά το χρόνο σας  για να γεμίσετε μπαταρίες και να κατασταλάξετε σε αποφάσεις για το μέλλον σας. Αποφύγετε όσοι είστε δεσμευμένοι παραστρατήματα, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε πειρασμούς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).