Social Icons

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε άτομα που τους αρέσει να ασκούν εξουσία να σας υπονομεύσουν. Ο ακραίος συναισθηματισμός σας σε αρκετά πράγματα, έχει κουράσει το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Καταστρώστε νέα σχέδια που θα αποβλέπουν στην ανανέωση και στον εκσυγχρονισμό σας, χωρίς να βγαίνετε από τον προϋπολογισμό σας, όσο και αν θεωρείτε ότι οι ιδέες σας είναι απίστευτα πρωτότυπες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, παρακάμψτε τα εμπόδια που δεν μπορούσατε ως τώρα να ξεπεράσετε. Επιλέξτε προσεκτικά αυτά που θέλετε να κάνετε και ξεκινήστε να τα πραγματοποιείται με θάρρος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε στη θέση τους όσους προσπαθούν να σας περάσουν αυτά που θέλουν μόνο οι ίδιοι. Όσοι είστε δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να είστε επιφυλακτικοί σε ερωτικά καλέσματα.

ΛΕΩΝ: Δείξτε πόσο αποφασιστικοί είστε ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό, απ’ το να χάνετε ευκαιρίες. Η πολύτιμη πείρα κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντός σας θα σας βοηθήσει αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σκληρή πραγματικότητα θα σας μάθει να είστε πιο πρακτικοί από εδώ και στο εξής. Ψάξτε για τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας και σταθείτε στα πόδια σας.

ΖΥΓΟΣ: Για να νιώσετε καλύτερα, φροντίστε να δείτε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Ελέγξτε τα πολύ δυνατά σας συναισθήματα που δε σας επιτρέπουν να δείτε τα γεγονότα με ρεαλισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κοντρολάρετε τη διάθεσή σας και μείνετε σταθεροί στους στόχους σας. Δραστηριοποιηθείτε για να γίνουν όλα πιο γρήγορα και συγχρονιστείτε με τους συναδέρφους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε σε κάποιο φίλο σας ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά και ειλικρινά για τα προβλήματά του. Ότι σας πιέζει τον τελευταίο καιρό και δε σας ικανοποιεί πια, αντιμετωπίστε το δυναμικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απομακρυνθείτε από άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να σας χαλάνε διαρκώς τη διάθεση. Τολμήστε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και μη τα βάζετε διαρκώς με την τύχη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διεκδικήστε αυτά που ζητάτε από τη ζωή, κάνοντας τις απαραίτητες αναθεωρήσεις. Σε καταστάσεις που δε γνωρίζετε καλά να είστε επιφυλακτικοί και να επεξεργάζεστε τα δεδομένα πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις.


ΙΧΘΥΣ: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και επιδιώξτε καλύτερο κλίμα συνεργασίας στην εργασία σας. Εντοπίστε τα αδύνατά σας σημεία για να τα κάνετε δυνατά και προσπαθήστε να γίνετε πιο αγαπητοί στους άλλους.