Social Icons

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους για να μη γίνει η σχέση σας πεδίο μάχης. Όσο και αν σας ξενίζει η λέξη, το παν για να κρατηθεί είναι η αυτοπειθαρχία.

ΤΑΥΡΟΣ: Μόνο εάν το θελήσετε εσείς θα αρχίσουν τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Περιφρονήστε αυτούς που προσπαθούν να σας εκνευρίσουν, χωρίς να αγχώνεστε για το τι πρέπει και τι όχι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πάρετε αψήφιστα λόγια φίλων σας που προσπαθούν να σας σώσουν από μια περίεργη κατάσταση. Κάντε και καμιά έκπληξη, γιατί δεν είναι το καλύτερο να είστε πάντα τόσο προβλέψιμοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις, ζητήστε τη γνώμη ανθρώπων που γνωρίζουν. Αναγνωρίστε τα λάθη που έχετε κάνει και φροντίστε να μην τα επαναλάβετε.

ΛΕΩΝ: Κλείστε υποθέσεις που σας έχουν κάνει να μη βρίσκετε την ησυχία σας και ενισχύστε τη διάθεση συνεργασίας. Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και σπίτι, γι’ αυτό φροντίστε να περνάτε όμορφα στην καθημερινή σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να αποφασίσετε την κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε σε ένα επαγγελματικό σας θέμα, ζητήστε τη βοήθεια στενού σας συνεργάτη.

ΖΥΓΟΣ: Μην πληγώσετε τους άλλους με πικρά και σκληρά λόγια, που και εσείς δεν τα πιστεύετε. Βάλτε μπροστά την πείρα σας για να χειριστείτε πιο σωστά μια νέα υπόθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφοπλίστε τους γύρω σας με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ ταυτόχρονα τακτοποιήστε εκκρεμότητες που θα σας απαλλάξουν από το άγχος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν νιώθετε μπερδεμένοι αλλά θέλετε να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, αποφασίστε ένα ταξίδι. Οργανώστε και βάλτε σε τάξη κάποιες σκέψεις που θα  βοηθήσουν την εξέλιξή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή έχετε ανάγκη της δημόσιες σχέσεις, φροντίστε να μη γίνεστε αντικοινωνικοί. Εάν σήμερα χαλάσει μια παλιά σας συνεργασία, το μόνο που θα φταίει θα είναι τα νεύρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βασιστείτε στις δικές σας ανάγκες, γιατί μπορείτε και μόνοι σας να τα καταφέρετε. Αναγνωρίστε τις ευκαιρίες εξέλιξης που θα σας δοθούν με κέφι για πρωτοτυπίες και αυξημένη την έμπνευσή σας.


ΙΧΘΥΣ: Τονώστε την αυτοπεποίθησή και τη συναισθηματική σας ζωή, γιατί ακόμα και οι αντιξοότητες δεν αποκλείεται να σας βγουν σε καλό.