Social Icons

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας και θα πρέπει να σκεφτείτε πιο γήινα. Μην κρύβετε τα αισθήματά σας και μην πηγαίνετε συνέχεια κόντρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και να συνειδητοποιήσετε τι σας λείπει ακόμα για να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέχρι στιγμής το πρόβλημά σας ήταν η αναβλητικότητα και οι ανατροπές που εμφανίζονταν συχνά στην καθημερινότητά σας, επομένως ήταν δικαιολογημένο το άγχος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να διατηρήσετε τη σταθερότητά σας, αλλά να αποβάλετε το πείσμα σας που είναι ανασταλτικός παράγοντας, καθώς σας κάνει να μην ακούτε κανέναν εκτός από τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ: Αποδεχθείτε λάθη και αδυναμίες, ώστε οι σχέσεις σας να ισορροπήσουν. Μη ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους, ειδικά όταν φταίτε και εσείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε μια μικρή απόδραση από τη μιζέρια και περάστε όπως εσείς επιθυμείτε. Ποτέ μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τα κάνετε πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Με τον ενθουσιασμό σας θα μπορέσετε να δείτε κάποιες νέες προοπτικές στη δουλειά σας. Εξισορροπήστε το συναίσθημα με τη λογική, για να μπορέσετε να είστε φυσιολογικοί στις ενέργειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας για να μπορέσει να καλύψει τις βασικές του ανάγκες. Μην επιτρέπετε να σας αναβάλουν οι άλλοι τα σχέδια που έχετε προγραμματισμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διαμορφώστε την κατάσταση από τώρα, ώστε να δουλέψει για εσάς αργότερα. Ασχοληθείτε και βάλτε τέλος σε μια οικογενειακή σας υπόθεση που σας έχει κουράσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε τα κρυφά σας ταλέντα και παράλληλα τονίστε την προσωπικότητά σας. Μια συνάντηση θα σας φέρει κοντά σε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για την εξέλιξή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι άστοχες ενέργειες που έγιναν στο παρασκήνιο, μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Κρατήστε τον περιορισμένο και πολύτιμο χρόνο σας και μην τον σπαταλάτε με ανούσιες συζητήσεις.


ΙΧΘΥΣ: Τακτοποιήστε υποθέσεις που σας έχουν αγχώσει, το συντομότερο δυνατόν. Προσέξτε τα λόγια που ακούγονται ή που λέτε σε άτομα που έχουν σχέση με το άμεσο περιβάλλον σας.