Social Icons

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΚΡΙΟΣ: Θα αλλάξουν πολλά στην επαγγελματική, οικογενειακή και συναισθηματική σας ζωή, φέρνοντας αέρας ανανέωσης. Δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε περισσότερο για να ανταποκριθείτε στις νέες προκλήσεις, αφού όλα θα είναι με το μέρος σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε μπροστά το πείσμα σας και κάντε τα λόγια σας πραγματικότητα. Ανοίχτε τους ορίζοντές σας και γίνετε καλύτεροι για τον εαυτό σας και τους άλλους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να προτιμάτε να τον διεκδικείτε και να του δείχνετε την αγάπη σας με άλλους τρόπους, όμως, δε θα πάθετε τίποτα αν του κάνετε έστω για μια φορά το χατίρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας έλκει, επιδιώξτε να συναντηθείτε για να καταλάβετε αν σας ενδιαφέρει πραγματικά πριν αρχίσετε να κάνετε με το μυαλό σας σενάρια.

ΛΕΩΝ: Παρακολουθήστε τις εξελίξεις χωρίς να μένετε αμέτοχοι, αλλά κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και συζητήσεις που θα αφορούν σχόλια για τρίτα άτομα που δε θα είναι παρόντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί οι μέρες που θα ακολουθήσουν να είναι κάπως πιεστικές, αλλά θα ανακαλύψετε καινούριες δυνατότητες για να εξελιχθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να μάθετε μερικές αλήθειες, αλλά μην εκφέρετε άποψη, ούτε γνώμη. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να ρυθμίσετε επαγγελματικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να προχωρήσετε ανενόχλητοι τα επαγγελματικά σας σχέδια φροντίστε να είστε ψύχραιμοι, διαλλακτικοί και συνεργάσιμοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινηθείτε σε πιο γρήγορους ρυθμούς ακόμα και αν δεν έχετε όρεξη για να μη μείνετε πίσω σε σχέση με τους συνεργάτες σας που θα κινούνται πολύ γρήγορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν το μυαλό σας, καθώς το ενδιαφέρον σας θα αρχίζει να μετατοπίζεται σταδιακά προς άλλες κατευθύνσεις και δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα πίσω σας ανολοκλήρωτο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρχίστε να γίνεστε πιο αυτόνομοι, αλλά μην ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που υπάρχουν γύρω σας, ειδικά με αυτούς που υπόσχονται ότι θα σας στηρίξουν.


ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε τα μπερδέματα στον οικογενειακό χώρο με συγγενικά πρόσωπα, γιατί σίγουρα δε θέλετε να αναλάβετε το ρόλο του ειρηνοποιού.