Social Icons

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΎΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιούνιος...


ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ

Στις 3 ο Ήλιος και η Αφροδίτη στους Διδύμους σε αντίθεση με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, βγάζει εγωκεντρικές συμπεριφορές και ανασφάλειες. Μπερδεύονται συναισθήματα και δημιουργείται ψυχρότητα σε ζευγάρια. Δοκιμάζονται σχέσεις και έρωτες.

Στις 4 ο Ήλιος και η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με το Δία, αυξάνει τις απαιτήσεις και τις απογοητεύσεις, ωθεί σε ακρότητες και βάζει σε κίνδυνο τον οικονομικό τομέα.
  
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 5 στους Διδύμους με τη συμμετοχή της Αφροδίτης, του Ποσειδώνα και του Κρόνου. Οι περισσότερες ευκαιρίες που θα υπάρξουν θα είναι ψευδείς και θα κρύβουν οικονομικούς κινδύνους. Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς.

Στις 9 ο Ερμής στον Ταύρο σε αντίθεση με τον Άρη στο Σκορπιό σε ανάδρομη πορεία, φέρνει καθυστερήσεις, προβληματισμούς, νεύρα και είναι ακατάλληλη όψη για αγορές.

Στις 12 ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, στην καλύτερη θέση του αφού είναι σε κυριαρχία. Η επικοινωνία γίνεται καλύτερη, οι σχέσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο δε συναντούν προβλήματα και κινείστε πιο γρήγορα σε ότι χρειαστεί.

Στις 13 ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, φέρνει παρασκήνιο και παραπλάνηση. Αποφύγετε υποσχέσεις να δώσετε και να δεχθείτε, καθώς η μπερδεμένη κρίση θα ωθεί σε παγίδες και ψέματα. Περισσότερο επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς.

Κριός: Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και μην εκνευρίζεστε όταν τα πράγματα δε γίνονται όπως θέλετε εσείς. Σκεφτείτε ώριμα και στηριχτείτε σε φίλους που είναι στο πλευρό σας.

Ταύρος: Δείξτε σοβαρότητα και υπευθυνότητα στα επαγγελματικά θέματα. Θα υπάρχει χρόνος για διασκέδαση και για ερωτικές στιγμές, αλλά δεν πρέπει να τα μπλέξετε, ώστε το αποτέλεσμα να είναι υπέρ σας.

Δίδυμοι: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που αφορούν τον προσωπικό σας χώρο και ξεκαθαρίστε θέματα που αιωρούνται σκιάζοντας την ηρεμία του σπιτιού σας. Το πλανητικό σκηνικό θα σταθεί χορηγός σας.

Καρκίνος: Αντιμετωπίστε τους γύρω σας με ηρεμία, χρησιμοποιήστε την επικοινωνία ως όπλο και διαπραγματευτείτε με το γάντι. Δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια θα αποφύγετε λάθος κινήσεις και θα υπάρξει ισορροπία.

Λέων: Σκεφτείτε το οικονομικό σας μέλλον και αποφύγετε αγορές, έξοδα και γενικώς τη σπάταλη διάθεσή σας. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα για τα χρήματά σας που θα βοηθήσει μακροπρόθεσμα. Κτητικές συμπεριφορές θα πρέπει να αποφευχθούν.

Παρθένος: Ανανεώστε την εμφάνισή σας και βάλτε σε πρώτο πλάνο τις προσωπικές σας ανάγκες. Ακούστε γνώμες από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά αποφασίστε εσείς για εσάς τι είναι καλύτερο και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας.

Ζυγός: Απαλλαγείτε από ενοχές και τύψεις που σας δημιούργησαν άλλοι για δικό τους συμφέρον. Πάρτε πρωτοβουλίες, διώξτε αμφιβολίες και προσπαθήστε να αισθανθείτε όμορφα συντροφιά με αγαπημένα άτομα.

Σκορπιός: Θα έχετε αρκετά κοινωνικά καλέσματα που πρέπει να δεχθείτε για να αναπτύξετε τον κύκλο σας, να αποκτήστε νέους φίλους κάνοντας καινούριες γνωριμίες και να αποκομίσετε εμπειρίες.

Τοξότης: Εκμεταλλευτείτε σωστά τις γνώσεις που έχετε και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Η ικανοποίηση που θα πάρετε στον εργασιακό χώρο θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας και θα ρχίσετε να εκφράζεστε πιο ελεύθερα.

Αιγόκερως: Επεκτείνετε τον πνευματικό σας κόσμο και αναζητήστε κάτι καινούριο που θα σας εμπνεύσει και θα λύσει απορίες που έχετε. Καταπολεμήστε ανησυχίες, ανασφάλειες και αγωνίες που σας πιάνουν χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

Υδροχόος: Μην επενδύσετε σε τίποτα που γνωρίζετε ότι είναι εφήμερο και θα καταναλώσει αρκετό από το χρόνο σας. Σε ορισμένους τομείς της ζωής σας θα χρειαστούν ριζικές αλλαγές και πρέπει να ασχοληθείτε με αυτές.

Ιχθύς: Απολαύστε τις μέρες διατηρώντας την ηρεμία και την αρμονία στο χώρο σας. Αντιμετωπίστε ώριμα όσους συναναστρέφεστε και δείτε καθαρά τις καταστάσεις που βιώνετε. Αφήστε το ρομαντισμό αν μπει στη ζωή σας.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ

Στις 17 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο, ενισχύει το ένστικτο και το υποσυνείδητο. Δίνει βαρύτητα στην ασφάλεια του οικογενειακού χώρου και θα θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικεία σας πρόσωπα.  

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 20 στον άξονα Τοξότη- Διδύμων, με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα, του Κρόνου και του Ουρανού. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε νέες συνεργασίες ή γνωριμίες, καθώς θα υπάρχουν εξαπατήσεις. Την ίδια μέρα ο Ερμής στους Διδύμους κάνει αντίθεση με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς. Θα υπάρξουν πιέσεις, κούραση και απαγορεύονται νέα ξεκινήματα. Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς.

Στις 29 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Σκορπιό, κάνοντάς σας επίμονους, αδιάλλακτους και δυναμικούς στις απόψεις σας, κάνοντας δύσκολο να δεχθείτε συμβιβασμούς.

Στις 29 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, κάνοντάς σας να επικοινωνείτε περισσότερο με το συναίσθημα και λιγότερο με λέξεις. Θα βλέπετε τα πράγματα με πιο γλυκιά διάθεση και θα αποζητάτε την ηρεμία.

Κριός: Η μεθοδικότητα και το ενδιαφέρον που θα δείξετε για τα επαγγελματικά θέματα, θα κάνει συνεργάτες και άτομα κύρους να σας δουν διαφορετικά. Σε προσωπικό επίπεδο αποφύγετε ίντριγκες
που θα προκαλέσουν κρίσεις ζήλιας.

Ταύρος: Μετατοπίστε το ενδιαφέρον σας σε φιλικές και οικογενειακές σχέσεις και μη σκορπίζετε την ενέργειά σας δεξιά και αριστερά. Λύστε οικονομικά προβλήματα που είναι άμεσα συνδεδεμένα με το παρελθόν.

Δίδυμοι: Η αξία σας σε επαγγελματικό επίπεδο θα γίνει ξεκάθαρη, οπότε μην πιέσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Σταθεροποιήστε ότι έχετε ξεκινήσει και μετριάστε το θυμό σας απέναντι σε άτομα που σας κοντράρουν.

Καρκίνος: Ανεβασμένη θα είναι η διάθεσή σας να δημιουργήσετε πράγματα, αλλά και να φλερτάρετε. Στις προτεραιότητές σας συγκαταλέγεται και η διασκέδαση, προκειμένου να νιώσετε πιο ελεύθεροι από την καθημερινότητα.

Λέων: Αυξάνεται η ανάγκη σας να νιώσετε ασφάλεια μέσα στην οικογένεια, καθώς θα έχετε έντονα συν αισθήματα. Ταυτόχρονα θα  ψάχνετε τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδά σας και να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει.

Παρθένος: Δείξτε ξεκάθαρα αυτά που νιώθετε ή πιστεύετε για συγκεκριμένα πρόσωπα, χωρίς να γίνεστε επικριτικοί ή επιθετικοί.
Οι ιδέες πάνω σε εργασιακά θέματα θα αποδειχθούν χρήσιμες και σωτήριες.

Ζυγός: Καλύψτε τις προσωπικές σας ανάγκες, αφού πρώτα σταθεροποιήσετε τον οικονομικό τομέα. Κρατήστε μέτρο στις προσδοκίες και μη βάζετε ψηλά τον πήχη, χάνοντας τελείως το ρομαντισμό σας.

Σκορπιός: Αποκτήστε περισσότερη αυτοπεποίθηση για να εξελιχθείτε στον εργασιακό χώρο. Φτιάξτε πλάνο των κινήσεων που θα σας εκφράζει ως προσωπικότητα και στραφείτε σε πρόσωπα που μπορούν αν βοηθήσουν στην ανάδειξή σας.

Τοξότης: Δουλέψτε περισσότερο πάνω σε τομείς που τελευταία έχετε αμελήσει, εστιάζοντας σε εκείνον που το έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Δείτε προσεκτικά και σφαιρικά τα πράγματα, αν θέλετε να πετύχετε άνοδο στον οικονομικό τομέα.
 
Αιγόκερως: Βελτιώστε το επίπεδο και την επικοινωνία με τους γύρω σας και παράλληλα κάντε νέες γνωριμίες και επαφές. Θα προκαλέσετε συναισθήματα σε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που θα πάρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του.

Υδροχόος: Η καριέρα σας αρχίζει να έχει άνοδο, αλλά θα πρέπει να παρατηρείται τι γίνεται γύρω σας, αποφεύγοντας αναφορές στο παρελθόν. Παραμείνετε σταθεροί σε στόχους και επιδιώξεις, βάζοντας σε τάξη συναισθήματα.

Ιχθύς: Έχοντας αυτονομία και ανεξαρτησία στις κινήσεις σας όλα θα είναι κάτω από τον έλεγχό σας. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και χρωματίστε την καθημερινότητά σας. Οι προοπτικές για να πετύχετε τους στόχους σας φαίνονται καλές.