Social Icons

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Κυριακή 15 έως 21/5/16

ΚΡΙΟΣ: Τα αιφνίδια έξοδα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ δε θα λείψουν και τα εμπόδια στις επιδιώξεις σας. Σε συνδυασμό με τη λογική μπορείτε να επιδιώξετε το καλύτερο, μια που τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν θα είναι έντονα και θα χρειάζονται προσοχή. Χρειάζεται να είστε σοβαροί, υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι, αν θέλετε τα θέματά σας να προχωρήσουν. Οι συγκινησιακοί παράγοντες θα παίξουν εξίσου σημαντικό ρόλο, αλλά περισσότερο από την καρδιά σας θα πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε το μυαλό σας και να φυλαχτείτε από την υπερβολή, όπως και όσο μπορείτε.


ΤΑΥΡΟΣ: Οι συναλλαγές και οι μετακινήσεις σας θα είναι πιο εύκολες, αλλά χρειάζεται να εστιάσετε την προσοχή σας γύρω από τα προσωπικά θέματα, καθώς οι καθυστερήσεις που θα προκύψουν, θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο κάποιες από τις ήδη προβληματικές σας σχέσεις. Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση ενός καλού σας φίλου που έχει τις καλύτερες διαθέσεις και προθέσεις για εσάς και παράλληλα πλησιάστε εκείνους που σας βοηθούν και σας στάθηκαν στο παρελθόν. Σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να επιβληθείτε, να είστε πιο ξεκάθαροι και πιο κατασταλαγμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας, αλλά και την εικόνα σας προς τα έξω. Καινούρια άτομα που θα εισβάλλουν στη ζωή σας, θα σας ενεργοποιήσουν θετικά. Πρέπει να διατηρήσετε αλώβητες τις σχέσεις που σας είναι χρήσιμες για το παρόν, αλλά και για το μέλλον, από άποψη πρακτική, ηθική και κοινωνική. Το πρόβλημα που έχετε είναι ότι δε σας πείθει κανείς εύκολα, αλλά ούτε και εσείς έχετε την τάση να εκδηλωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε πως πίσω από κάθε απόλυτη άρνηση κρύβεται μια φυγή. Θα χρειαστεί να βάλετε φρένο σε αρκετά από αυτά που κάνετε και καταπονούν τον οργανισμό σας όσο είναι νωρίς για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Είστε αποφασισμένοι φέτος να κάνετε ριζικές στην εμφάνισή σας και δεν αποκλείεται να τολμήσετε να αλλάξετε στυλ. Για να μην πέσετε στη παγίδα της μόδας διαλέξτε μόνο αυτά που ανταποκρίνονται στο δικό σας γούστο και στην αίσθησή σας περί καλαισθησίας.

ΛΕΩΝ: Δείτε για καλό τις αντιξοότητες που θα υπάρξουν και χρησιμοποιήστε το χρόνο σας για να σκεφτείτε καλύτερα με ποιον τρόπο θα φτάσετε στους στόχους που πραγματικά επιθυμείτε. Αποφασίστε να αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που έχετε για προσωπική εξέλιξη και αφήστε τις φιλοδοξίες σας να αρχίσουν να παίρνουν μορφή από τις δικές σας αποτελεσματικές προσπάθειες. Από εκεί που δε θα το περιμένετε θα δημιουργηθούν καινούριες πηγές εσόδων και θα νιώσετε πιο ασφαλείς και σαφώς πιο ανακουφισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί η καθημερινότητα πολλές φορές να σας φαίνεται και να είναι κουραστική, αλλά σαν αντιστάθμισμα σας επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες και ανέλπιστες εκπλήξεις. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις οικογενειακές σας σχέσεις και φροντίστε να αφήνετε έξω από το σπίτι σας τα όποια εργασιακά προβλήματα και αν έχετε και μην εκτονώνετε τα νεύρα σας πάνω στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στους φίλους σας.

ΖΥΓΟΣ: Εμφανιστείτε περισσότερο συναισθηματικοί και εκφράστε το τι νιώθετε, με έναν δικό σας τρόπο, που όμως πρέπει να φροντίσετε να μην περάσει απαρατήρητος. Αφήστε τα άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν και να σας μιλήσουν. Θέστε σε προσωρινό έλεγχο τη φαντασία σας και να έχετε πάντα στο νου σας, πως το κάθε πρόβλημα είναι και μια ευκαιρία πιο κοντά στην αλήθεια. Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε δεν είναι απαραίτητο να εκραγείτε, να αγανακτήσετε ή να κλειστείτε προβληματισμένοι στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ικανοποιήστε την εσωτερική σας ανάγκη για λίγη χαρά και αρμονία στις σχέσεις. Ακόμα και η μακροχρόνια σχέση σας μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν την αλλαγή στη διάθεσή σας και να ανανεωθεί. Μερικά προβλήματα στην μεταξύ σας επικοινωνία είναι πιθανά, αλλά δε θα είναι τόσο ουσιαστικά ώστε να αισθανθείτε άσχημα ή να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Η πηγή τους άγχους σας ή των διαφωνιών ίσως να είναι κάποιο οικογενειακό ζήτημα ή κάτι που θα αφορά το χώρο του σπιτιού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετοί από τους φίλους σας θα σας βοηθήσουν να βρείτε πραγματικές και δραστικές λύσεις για τα προσωπικά σας προβλήματα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε μια σωστή σχέση γι’ αυτό επιβάλλετε να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό και να νοιάζεστε πραγματικά για το σύντροφό σας. Μετά από μια περίοδο που περάσατε αρκετά φορτισμένη θα βγείτε μπροστά και θα αρχίσετε να επιβάλετε τους δικούς σας ρυθμούς και τις δικές σας ανάγκες. Το τονισμένο σεξαπίλ και ο μαγνητισμός σας θα σας παροτρύνουν να προσέξετε την εμφάνισή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι η καλύτερη στιγμή για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και ιδιαίτερα στη σχέση σας. Τα κοινά οικονομικά σας θα φέρουν μια κάποια ένταση μεταξύ σας όταν θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποφύγετε να είστε εριστικοί ή εγωιστές με το ταίρι σας, για να βγείτε αλώβητοι από αυτή την κρίση. Συνειδητοποιήστε ότι οι δυσκολίες υπάρχουν για να μαθαίνουμε τις βαθύτερες αξίες της ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και διαλέξτε να τα αντιμετωπίσετε από το να αποσυρθείτε. Κοιτάξτε βαθύτερα για να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό και να λύσετε προβλήματα. Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, φοβίες ή ανασφάλειες, που θα ανοίξουν παλιές πληγές και θα μειώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Όσοι έχετε ακόμα οικονομικές διαφορές με τρίτα πρόσωπα, θα προβείτε σε έντονους διαλόγους με σκληρά λόγια. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι λύση και δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα.

ΙΧΘΥΣ: Οι τετριμμένες ιδέες σας κουράζουν, γι’ αυτό αντιμετωπίστε δυναμικά τα προσωπικά σας προβλήματα, κρύβοντας τις ευαισθησίες σας, που θα σας κάνουν θύμα κάποιων για να πατήσουν επάνω σας.

Εντάσεις και αντιθέσεις στον επαγγελματικό χώρο με συνεργάτες, θα σας υπενθυμίσουν πως έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε. Σταθεροποιήστε τους στόχους σας και δείξτε στους άλλους πως είστε υπεύθυνοι επαγγελματίες και ικανοί να φέρετε σε πέρας ότι αναλάβετε. Εντείνετε τις προσωπικές σας προσπάθειες και ενδιαφερθείτε για τη βελτίωση και την επέκτασή τους.