Social Icons

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΚΡΙΟΣ: Κρατώντας τη διάθεσή σας σε καλά επίπεδα θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ακόμα και αυτά που σας φαντάζουν δύσκολα.

ΤΑΥΡΟΣ: Απαιτείται να κρατήσετε τη διακριτικότητα που σας χαρακτηρίζει και να μην ανακατευτείτε σε θέματα που δε σας αφορούν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανάγκη που έχετε να σας καταλάβουν και να επικοινωνήσετε με τα άτομα του εργασιακού χώρου, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε μια επαγγελματική σχέση που έχει υποστεί φθορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκαθαρίστε το τοπίο από παρεξηγήσεις, κάνοντας τους συνεργάτες σας πιο καλοπροαίρετους και πιο ευγενικούς μαζί σας.

ΛΕΩΝ: Επωφεληθείτε από τα θετικά στοιχεία για να βελτιώσετε και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας γιατί είναι σε ευάλωτη φάση και χρειάζεται τη συμπαράστασή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν είστε απολύτως σίγουροι ότι η καθημερινή ρουτίνα εισέβαλλε στη ζωή σας και η σχέση σας έχει χάσει τη γοητεία σας χωρίς να υπάρχει επιστροφή, δώστε τέλος.

ΖΥΓΟΣ: Η προσπάθειά για την επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να πολλαπλασιαστεί, ενώ παράλληλα επιβάλλετε να καταπολεμήσετε παράγοντες που δημιουργούν στασιμότητα, ανασφάλεια και μειωμένη παραγωγικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατηθείτε  μακριά από άτομα επιτήδεια που υπόσχονται αβέβαιες επενδύσεις. Μόνο αν επενδύσετε σωστά θα βγείτε κερδισμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό τώρα που σχέσεις και συνεργασίες θα μπουν στο μικροσκόπιο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βεβιασμένες ή σπασμωδικές κινήσεις δε θα σας βοηθήσουν αλλά αντιθέτως θα σας πληγώσουν, αφού στο τέλος η απογοήτευση θα σας γεμίσει αρνητικά συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν αντιληφθείτε πως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στον οικογενειακό σας χώρο για κοινά σχέδια, προσπαθήστε να υπάρξει συμπόρευση.


ΙΧΘΥΣ: Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τα συναισθήματά σας και η φυσική σας κατάσταση θα είναι καλή, παρόλο που δε θα λείψουν ούτε το άγχος, ούτε η κατανάλωση δυνάμεων.