Social Icons

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Δεν ωφελεί να σκαλίζετε ξεχασμένες καταστάσεις, οπότε μην ανοίγετε τέτοιες κουβέντες. Προσπαθήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και ότι σας ενοχλεί πραγματικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τη βοήθεια της λογικής θα αποφύγετε εντάσεις και δυσκολίες. Θα ηρεμήσει το κλίμα που επικρατεί στο σπίτι σας και θα καλυτερέψει την επικοινωνία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε τη διάθεσή σας να μεταβάλετε και να επηρεάζεται από τη γνώμη των άλλων. Μειώνονται οι εντάσεις του εργασιακού χώρου αφήνοντάς σας να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι υπερβολικές σας υποχρεώσεις θα δώσουν αφορμή στο ταίρι σας να κάνει παράπονα και να θυμώσει μαζί σας. Επιλέξτε μαζί τους κοινούς σας φίλους, αφού έχει λόγους να αμφισβητεί την εχεμύθειά τους.

ΛΕΩΝ: Η δύναμη και η ασφάλεια που επιθυμείτε στη ζωή σας θα έρθουν σταδιακά. Αξιοποιήστε σωστά τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για το δικό σας συμφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξηγήστε τις προθέσεις που έχετε σε κάτι που πρέπει να προγραμματίσετε. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε για να υπάρξουν απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι κανόνες που έχετε θέσει στις σχέσεις σας αρχίζουν σταδιακά να αναθεωρούνται. Απελευθερωθείτε από συναισθήματα καταπίεσης για να ομορφύνει περισσότερο η σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα ξαναβρείτε το χαμένο σας θάρρος και τη γοητεία σας, αλλά θέματα που θα αφορούν κληρονομικά, φορολογικά και οικονομικά σας θέματα, θα σας κρατούν διαρκώς απασχολημένους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η κοινωνική σας ζωή αλλάζει μορφή και τας νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα ανοίξουν νέους δρόμους με ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εμφανιστείτε στους άλλους ανανεωμένοι και δυναμικοί, χωρίς να διστάζετε να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα υπομένετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρκετές φορές μέσα στη μέρα θα έχετε την τάση να σπαταλάτε χρήματα για πράγματα που σας εντυπωσιάζουν, αλλά σας είναι άχρηστα.


ΙΧΘΥΣ: Τα οικονομικά σας να καλυτερεύουν γι’ αυτό εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις που έχετε και στηριζόμενοι στον εαυτό σας, προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε τις καταστάσεις.