Social Icons

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Ξέρετε βαθιά μέσα σας πολύ καλά τι θέλετε, αλλά έχετε την εντύπωση ότι δεν μπορείτε να το βρείτε εκεί που είστε. Οι κινήσεις σας για να μη γκρεμίσετε ότι χτίσατε πρέπει να είναι μελετημένες και προσγειωμένες.

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε αποφασισμένοι αντί να προσαρμοστείτε εσείς στις καταστάσεις, να τις προσαρμόσετε στα μέτρα σας. Να θυμάστε πως δε σας εξυπηρετούν οι παιδαριώδεις αντιδράσεις ή οι πράξεις που υποκινούνται από πικρίες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη διαιωνίζετε λάθη του παρελθόντος και κάνετε αναίτιες επαναστάσεις για να καταλάβει ο σύντροφός σας  τι είναι αυτό που ψάχνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρχίζετε να βλέπετε τη σχέση σας πιο αισιόδοξα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αυτήν. Επιτέλους κοπάζουν οι εντάσεις που σας είχαν προκαλέσει τρίτα πρόσωπα και το μεταξύ σας κλίμα φτιάχνει.

ΛΕΩΝ: Για να κερδίσετε την ηρεμία στο χώρο σας πρέπει να πείσετε και όχι να επιβληθείτε. Συγκρατήστε την επιθετικότητά σας και διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε οτιδήποτε θεωρείτε ωφέλιμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά και κριτικές και σύντομα αυτή σας η στάση θα εκτιμηθεί. Κρατώντας αδιάλλακτη στάση κάνετε τους άλλους να υποφέρουν και εσάς να απογοητεύεστε.

ΖΥΓΟΣ: Εάν ελέγξετε τις κυριαρχικές τάσεις που σας χαρακτηρίζουν όλα θα πάνε καλά. Οι δημιουργικές σας δραστηριότητες δε θα αφήσουν αδιάφορους τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε μια επαγγελματική δυσκολία και προχωρήστε ακάθεκτοι. Ανοίγει ένας κύκλος οικονομικών συναλλαγών με την προοπτική να κάνετε περισσότερα ανοίγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα νιώσετε έτοιμοι να αφήσετε οριστικά στο παρελθόν καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Ενεργοποιούνται θέματα καριέρας και με την κατάλληλη στρατηγική επιλύονται προς όφελός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ελιχθείτε στον κοινωνικό σας κύκλο και αξιοποιήστε τυχόν ευκαιρίες για το μέλλον σας. Οι επαφές και οι συζητήσεις που θα έχετε θα επιβεβαιώσουν ότι έχετε πάρει σωστές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σκέψεις σας αρχίζουν να κατασταλάζουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Επικρατήστε στους δρόμους που χαράξατε και υπερισχύστε στους τομείς που δραστηριοποιήστε.


ΙΧΘΥΣ: Η επιθυμία σας να νιώσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους μεγαλώνει περισσότερο. Μη χαλάσετε την ενέργειά σας καβγαδίζοντας για μικροπράγματα.