Social Icons

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πιο θετικούς σκοπούς για να απαλλαγείτε από αυτά που σας καταπιέζουν και σας φοβίζουν, όπως αρνητικές σκέψεις, φοβίες και υπερβολικό άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ: Απαγκιστρωθείτε απ’ ότι σας φθείρει, σας χαλάει ή σας ακινητοποιεί, καθώς μόνο έτσι θα ελέγξετε τα στοιχεία του εαυτού σας που σας τραβούν προς τα πίσω και θα περιορίσετε την απαισιοδοξία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επιθυμίες και οι ενστικτώδεις αντιδράσεις σας, θα φιλτράρονται περισσότερο από το μυαλό σας. Αρκετά χάσατε τα προηγούμενα χρόνια επιμένοντας να δείχνετε καλή θέληση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σίγουρα δε θα πλήξετε αλλά δε θα είστε διαρκώς και σε ένταση, γιατί πόσο θα αντέξει το νευρικό σας σύστημα. Ανταποκριθείτε στην καθημερινότητά σας αλλά και στην πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ: Αναμφίβολα η επιθυμία σας για πιο ουσιαστικές σχέσεις θα είναι έντονη και ίσως κάνετε μια αυτοκριτική στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αρχίσουν να περιορίζονται σημαντικά οι υπερβολές στη συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα που συναναστρέφεστε και ειδικά προς το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα είστε πιο σίγουροι για το τι θέλετε από τις σχέσεις σας αλλά και για τον τρόπο που θα πρέπει να ενεργήσετε για να το κατακτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπερβείτε τα όρια και δείτε με λιγότερο φόβο αυτό που σας επιφυλάσσει το αύριο. Αντί να παραπονιέστε ότι κουράζεστε που όμως φαίνεται σας αρέσει, προτιμήστε να μετριάσετε τις υποχρεώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με αυξημένη την ικανότητα της κρίσης σας, θα είστε σε θέση να αξιολογείτε πιο σωστά πρόσωπα και καταστάσεις αλλά και να αναπτύσσετε τις σχέσεις σας με ένα νέο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διαλύοντας οποιεσδήποτε ψευδαισθήσεις και αποκαλύπτοντας τι κρύβεται στο παρασκήνιο, θα γνωρίζετε πάνω σε ποιους μπορείτε να επενδύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κάνετε τους ήρωες από τη στιγμή που μπορείτε να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας.


ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να μην κάνετε καταχρήσεις γιατί δεν τις αντέχετε και αναζητήστε έναν αποτελεσματικό και ουσιαστικό τρόπο για να ελέγχετε τη συμπεριφορά σας.