Social Icons

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με σοβαρά πράγματα και μια πρόταση θα σας γίνει σε ανυποψίαστο χρόνο. Δε χρειάζεται να σας πτοούν εμπόδια που εύκολα μπορούν να παρακαμφθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ξεσπάτε σε άτομα που δε σας φταίνε σε τίποτα και ειδικά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας γυρνούν στο παρελθόν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να δείτε την κατάσταση να καλυτερεύει, επιβάλλεται να απομακρυνθείτε από σκοτούρες. Δείξτε αγάπη και κατανόηση σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά την ανάγκη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι προς όφελός σας, γι’ αυτό μην είστε ανυπόμονοι. Μην ακούτε ανθρώπους που είναι κακόβουλοι και έχουν προσωπικά συμφέροντα.

ΛΕΩΝ: Η εύνοια που θα έχετε και η αυξημένη δημιουργικότητά σας, δε σημαίνουν ότι μπορείτε μέσα σε μια μέρα να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα δυσάρεστα που έχουν υπάρξει στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκουράστε το μυαλό σας και περάστε δημιουργικές ώρες με φιλικά πρόσωπα. Μία ουσιαστική και σοβαρή συζήτηση θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο για να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε. Φροντίστε να ακούτε συμβουλές συνεργατών σας που είναι άξιοι εμπιστοσύνης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα εμπόδια και τις αναποδιές μην τα αντιμετωπίζετε με νεύρα, αλλά με υπομονή. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα μπορέσετε να δείτε τις πραγματικές διαστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να πετύχετε ότι επιθυμείτε, ανανεωθείτε και επιταχύνετε τους ρυθμούς σας. Θωρακίστε κατάλληλα τον εαυτό σας και αξιοποιήστε τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βασιστείτε σε πραγματικά δεδομένα και όχι σε λόγια ατόμων που δεν είναι αξιόπιστα. Ζητήστε βοήθεια μόνο από φίλους ή οικεία σας πρόσωπα που μπορούν να σας στηρίξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η προσέγγιση με σοβαρότητα σε ένα επαγγελματικό σας θέμα θα σας βοηθήσει. Φροντίστε να μην έχετε περισσότερα έξοδα και υπερβαίνουν τα έσοδά σας.


ΙΧΘΥΣ: Εάν υπάρξει κάποιο άτομο που θα σας απογοητεύσει, μη χαλάσετε τη διάθεσή σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει αρκετά, καθώς θα σας γίνει μια σημαντική επαγγελματική πρόταση.