Social Icons

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα αναζητήσετε τρόπους να εξυγιάνετε και να βάλετε σε μια καλύτερη βάση τη σχέση σας που έχει κλονιστεί αλλά αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το άγχος δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος στη σχέση σας και παίρνετε λάθος αποφάσεις. Κάντε λίγο υπομονή και ηρεμήστε για να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη χάσετε την ψυχραιμία σας για κανένα λόγο και αποφύγετε διενέξεις για ψιλοπράγματα. Αρκετές φορές υπερβάλετε στην κριτική που ασκείτε και πληγώνετε τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα καλύτερα ατού σας για σήμερα είναι η άμεση προσαρμογή και η διπλωματία. Μια καινούρια προσφορά που θα σας γίνει, θα σας κάνει να δείτε τις δυνατότητες που έχετε.

ΛΕΩΝ: Δεν υπάρχει λόγος να ποντάρετε πολλά σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Για να σας εκτιμήσουν οι άλλοι μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται. Πριν αρχίσετε να λέτε τη γνώμη σας σε ένα καλό σας φίλο, μάθετε όλη την αλήθεια.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε μέτρο στα συναισθήματά σας γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να τα κουμαντάρετε. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στην πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενημερώστε τους άλλους, όταν δεν μπορείτε να τηρήσετε υπεύθυνα μια υπόσχεσή σας. Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη ούτε μία ευκαιρία για διασκέδαση να σας ξεφύγει. Εάν έγιναν παρεξηγήσεις με τους φίλους σας μη τα βάζετε μόνο με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε τρόπους να κάνετε πραγματικότητα ακόμα και τα πιο τρελά σας όνειρα. Για ότι έχετε σκοπό να ακολουθήσετε στη ζωή σας αποκτήστε περισσότερη σιγουριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εσφαλμένες εντυπώσεις που έχετε για τις κινήσεις του συντρόφου σας θα φέρουν αρκετές παρεξηγήσεις και κόντρες που θα δημιουργήσουν το υπόβαθρο για συγκρούσεις και διαφορές.


ΙΧΘΥΣ: Μην είστε καταπιεστικοί απέναντί σε συνεργάτες γιατί τη συζήτηση που θέλετε να κάνετε, μπορείτε να την πραγματοποιήσετε με διαφορετικό ύφος και να πετύχετε πολύ περισσότερα.