Social Icons

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Ο αγώνας σας να επιβεβαιωθείτε και να καταξιωθείτε, αρχίζει να δικαιώνεται. Είστε πιο σίγουροι για τις νέες προσεγγίσεις σας που αποσκοπούν στην ανανέωσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για διευθετήσεις, οπότε αφήστε στην άκρη το φόβο που σας πιάνει κάποιες φορές ότι μπορεί να αποτύχετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από μερικούς φαύλους κύκλους και να μη γυρίζετε στα ίδια και τα ίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας υποχρέωση να κάνετε τη ζωή σας όπως εσείς τη θέλετε. Τολμήστε λοιπόν, ένα βήμα μπροστά, κάντε την πιο δημιουργική και ανατρέψτε τα δεδομένα.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε τις πολλές υποχρεώσεις να σας δημιουργήσουν πονοκέφαλο. Ακολουθήστε ρυθμούς και πρότυπα που ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας εκνευρίσει ή να σας κάνει εσωστρεφείς, γιατί είναι κάτι που εκ των πραγμάτων δε σας ταιριάζει.

ΖΥΓΟΣ: Θα μείνετε ευχαριστημένοι από τα σχόλια που θα ακούσετε γύρω από το άτομό σας. Οι ειδήσεις που θα πάρετε θα σας οπλίσουν με κουράγιο για να προχωρήσετε μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα προβληματιστείτε για το τι αναζητάτε στην προσωπική σας ζωή. Τακτοποιήστε  κάθε είδους οικονομική εκκρεμότητα για να ανασάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε κάθε λόγο να απαλλαγείτε από τα συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος. Βγείτε έξω με φίλους, διασκεδάστε και δείτε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συγκεντρωθείτε στις καινούριες σας επιλογές και μην αποκλίνετε από το στόχο σας. Αρχίστε να κατασταλάζετε σε πρόσωπα και καταστάσεις για να καθοριστεί ο τρόπος που θα κρίνετε τις επιλογές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάζοντας μπροστά τη γοητεία και το χαμόγελό σας, μπορείτε να ρίξετε απόρθητα κάστρα. Δείτε τις χαρές που έρχονται για εσάς και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες.


ΙΧΘΥΣ: Πειραματιστείτε ποικιλοτρόπως, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει όπως και να έχει να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Εννοείται πως θα υπάρχουν δυσκολίες και δοκιμασίες.