Social Icons

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ακόμα και αν συνεχίζουν να σας προβληματίζουν κάποιες έννοιες.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε παρορμητικές αποφάσεις για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις των καιρών. Ακολουθήστε σοφές στρατηγικές που καλλιεργούν ένα κλίμα συνύπαρξης με όλους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να διατηρήσετε τις καλές εντυπώσεις που είχατε δημιουργήσει. Απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, κάντε δυναμικές ανακατατάξεις και δώστε στη ζωή σας μια διαφορετική ποιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και όταν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις, αξίζει τον κόπο να τις αντιμετωπίσετε με διαφορετικό πνεύμα.

ΛΕΩΝ: Αυξάνεται η διπλωματία σας δημιουργώντας καινούριες βάσεις για τις επαφές με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Πάρτε την μεγάλη απόφαση να ασχοληθείτε αποκλειστικά με τον εαυτό σας και κυρίως τις ανάγκες του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε κουραστεί να αγωνίζεστε μόνοι και το εγώ σας αρχίζει να επαναστατεί ζητώντας πλέον επιτακτικά το μαζί στις σχέσεις σας είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε προσωπικές.

ΖΥΓΟΣ: Στις επαγγελματικές και κοινωνικές επαφές, θα αναβαθμίσετε τη θέση σας μέσα από τις επιμέρους ιεραρχίες, ενώ οι φιλικές μπαίνουν σε πιο σωστές βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε όλες τις σχέσεις σας σημασία έχει να υπάρχει ισοτιμία και να κυριαρχεί ο σεβασμός, αλλά να θυμάστε πως η κατάσταση στις επαγγελματικές σας επαφές διαφοροποιείται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υποσχέσεις και προοπτικές θα εξεταστούν πιο εξονυχιστικά, δίνοντάς σας μια περίοδο δοκιμασιών. Εάν κάποιοι σας απογοητεύσουν, μείνετε σταθεροί στα όρια που έχετε θέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε και αυτό που θα μονοπωλεί τις σκέψεις σας είναι η προσωπική σας ευθύνη σε ότι αφορά δεσμεύσεις και αποδεσμεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενεργοποιείται έντονα η διαίσθηση, η έμπνευση και η πρωτοτυπία σας. Η ανακούφιση που θα λάβετε ότι κάνατε σωστές επιλογές θα σας δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας.


ΙΧΘΥΣ: Οι θετικές πλευρές του εαυτού σας θα έρθουν στην επιφάνεια, ώστε να μπορέσετε να προβάλετε καλύτερα τα προσόντα σας και να φτάσετε γρηγορότερα στο στόχο σας.