Social Icons

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Είστε πρόθυμοι να δείξετε κατανόηση και συμπαράσταση στα προβλήματα των άλλων. Αντιμετωπίστε ψύχραιμα τις καταστάσεις για να καταλαγιάσουν οι φωνές και οι συγκρούσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Το πρόβλημα που έχετε στη σχέση σας είναι οι άνθρωποι που επηρεάζουν το σύντροφό σας. Μην τον προκαλείτε με ανυπόστατες ζήλιες και σταματήστε να ελέγχετε κάθε κίνησή του.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε τα πειράματα και επενδύστε μόνο εκεί που είστε απόλυτα σίγουροι ή σε κάτι που είναι πραγματικό χρήσιμο. Έχετε αρκετούς λόγους να χαίρεστε αφού η ζωή σας αρχίζει να γίνεται συναρπαστική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καριέρα σας θα βρίσκεται σε άνοδο αλλά εσείς είστε αυτοί που θα πρέπει να ρυθμίσετε τα θέματα που την αφορούν. Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις με άτομα από το παρελθόν σας.

ΛΕΩΝ: Θα γίνουν προσπάθειες ανάκαμψης από καταστάσεις που σας είχαν καταβάλει και θα τα πάτε αρκετά καλά καθώς έχετε μάθει να ελέγχετε το βασικό σας ελάττωμα, τον εγωισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιες από τις ισορροπίες σας που είχαν κινδυνέψει να ανατραπούν, αποκαθίστανται και η τύχη έρχεται από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ: Οι αντιλήψεις και η στάση σας απέναντι σε διάφορες καταστάσεις, γίνονται αποδεκτές από τους άλλους. Αξιολογήστε τις πιθανότητες που έχετε να κάνετε ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στην καριέρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκινήστε διαδρομές σε νέα μονοπάτια, μια που τα ημίμετρα δε σας εκφράζουν. Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις καινούριες προκλήσεις που θα υπάρξουν γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τώρα που οι φιλοδοξίες σας είναι πιο ρεαλιστικές μπορούν να είναι και εφικτές. Το οικονομικό δέλεαρ μιας πρότασης σας παρακινεί να κάνετε ένα καινούριο άνοιγμα στον εργασιακό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξιοποιήστε τις ενδεχόμενες γνωριμίες που υπάρχουν στον κοινωνικό σας κύκλο. Διεκδικώντας μια καλύτερη θέση στη ζωή σας πετυχαίνετε την αναβάθμιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφασίστε να είστε εσείς οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων στα προσωπικά σας θέματα. Αρκετά ευνοημένη θα είναι η δημιουργικότητά και η γόνιμη φαντασία σας.


ΙΧΘΥΣ: Χρησιμοποιήστε τη διπλωματία σας και αποφύγετε τις διενέξεις με τους γύρω σας. Στη σχέση που έχετε με το σύντροφό σας φροντίστε να μη φτάνετε στα άκρα.