Social Icons

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Θα σας απασχολήσει έντονα η αίσθηση που σας άφησαν και θα θελήσετε να την επεξεργαστείτε με έναν τρόπο που δε θα αφήνει περιθώρια στις προκαταλήψεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα συναισθήματα που θα πηγάζουν από μέσα σας, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε μια ουσιαστική ανάπτυξη της ερωτικής σας ζωής.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάζοντας τη συμπεριφορά σας, έχετε σταματήσει να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με ακραίο τρόπο και βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά, αποφεύγοντας τα κακώς εννοούμενα πάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ερωτική σας ζωή δεν έχει πλέον καμία ανάγκη από κρυφές ή καλυμμένες καταστάσεις, οπότε το μόνο που απομένει είναι να είστε αληθινοί.

ΛΕΩΝ: Οι αδέσμευτοι τολμήστε να αποδεχθείτε ένα νέο πρόσωπο στην καρδιά σας χωρίς όρους. Νέοι δρόμοι επιτυχίας ανοίγονται μπροστά σας, ενώ θα δείτε και εξελίξεις σε μια πρόσφατη ερωτική σας σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μάθετε να σκέφτεστε και να προσαρμόζεστε, ακόμα και όταν δε γίνονται όλα όπως θα τα θέλατε. Ως ευαίσθητα άτομα εξελίσσεστε μέσα από ψυχικές διεργασίες, αλλά τώρα θα χρειαστεί να επιβάλλετε τάξης τις υποθέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Για να έχετε αποτελέσματα στις σχέσεις σας παραδεχθείτε ελαττώματα και μην κάνετε τους ήρωες όταν πρέπει να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Την κατάλληλη στιγμή θα είστε εντυπωσιακοί και αγαπητοί στο περιβάλλον σας, αποκομίζοντας οφέλη ή χαρές από τη λάμψη της γοητείας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι φιλοδοξίες σας βρίσκουν τον κατάλληλο χώρο να αναπτυχθούν, γι’ αυτό συνεργαστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε την κρίση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε τη διάθεση να αντιπαραθέσετε αξίες, συναισθήματα και κανόνες. Στη συνέχεια αρχίζουν να διαγράφονται καινούριοι ευχάριστοι δρόμοι που δεν είχατε φανταστεί μέχρι τώρα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δεσμευμένοι μην αποφύγετε κόντρες που θα παρουσιαστούν, γιατί θα εκδηλωθούν οι δικές σας ευαισθησίες αλλά και του συντρόφου σας, που είναι σημαντικές για να υπάρχει σύμπνοια στη σχέση σας.


ΙΧΘΥΣ: Δείξτε προσοχή στον τρόπο που θα ανοιχτείτε για να μην την πατήσετε, ειδικά σε θέματα που θα έχουν σχέση με το «μαζί» ή «χώρια».