Social Icons

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Προγραμματίστε όλες τις λεπτομέρειες για να έχετε επιθυμητά αποτελέσματα. Απεγκλωβιστείτε για πάντα και όσο πιο γρήγορα μπορείτε από καταστάσεις του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρακολουθήστε σεμινάρια που θα διαγράψουν νέα πορεία στον επαγγελματικό σας τομέα. Ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες σε φλέγοντα ζητήματα πριν βγάλετε συμπεράσματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε ένα σωστό προϋπολογισμό για να στρώσετε τα οικονομικά σας που είναι λίγο στριμωγμένα. Παραμείνετε ρεαλιστές και προσγειωμένοι όσο και αν σας ενοχλεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετά από απροσδόκητα γεγονότα που περάσατε, πιεστικές καταστάσεις και κάθε είδους αναμετρήσεις με το περιβάλλον, μπορείτε να κάνετε τα πρώτα βήματα αλλαγής.

ΛΕΩΝ: Μην είστε αρνητικοί στις απόψεις των άλλων, ειδικά αν δεν τις έχετε ακούσει. Οι βιαστικές αποφάσεις δε θα βοηθήσουν, ούτε ο εκνευρισμός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα θα είναι η αφετηρία σας κυρίως για τις εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, αλλά και για τη νέα μορφή που θα πάρει η καριέρα σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα θυμηθείτε τις υποσχέσεις που είχατε δώσει στον εαυτό σας για τον τρόπο που θα διαχειρίζεστε τη ζωή σας και που τώρα θα πρέπει να τις εφαρμόσετε αν θέλετε να είστε δημιουργικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κατανόηση που θα δείχνετε στα προβλήματα των άλλων, θα σας δίνει μια αδιόρατη γοητεία και θα σας παροτρύνει να είστε ακόμα περισσότερο εγκάρδιοι και φιλικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αθέλητες μεταστροφές της διάθεσής σας θα διαρκέσουν όλη τη μέρα, όπου θα είστε πιο ξεκάθαροι και πιο συγκεκριμένοι, αν και θα δείχνετε μια ψυχική ροπή στην ανταλλαγή λόγων και υποσχέσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μπορέσετε να περιορίσετε τις πιθανότητες αποτυχίας, προγραμματίστε τις κινήσεις σας. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε πρωτοποριακές μεθόδους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σωστή εκτίμηση των καταστάσεων θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο γρήγορα. Μην περιμένετε μόνο από τους άλλους να είναι ειλικρινείς και αφοσιωμένοι.


ΙΧΘΥΣ: Δε χρειάζεται να επηρεάζεστε από τις απαιτήσεις των καιρών και να αλλάζετε συνέχεια τρόπο ζωής. Μην έχετε ενδοιασμούς σε κάτι που ζητάει επίμονα η καρδιά σας.