Social Icons

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΚΡΙΟΣ: Η ψυχολογία και η διάθεσή σας θα είναι λίγο άστατη καθώς τις χαρούμενες στιγμές θα τις διαδέχεται ο προβληματισμός. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και γίνετε καλύτεροι για τον εαυτό σας και τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Γεγονότα και συνειδητοποιήσεις θα σας οδηγήσουν στην αναθεώρηση της δικής σας συμπεριφοράς αλλά και στη σημασία που δίνατε μέχρι τώρα στην παρουσία και την αναγκαιότητα ορισμένων συνεργατών στον εργασιακό σας χώρο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε σε οικονομικές επενδύσεις που έχετε πειστεί ότι είναι κερδοφόρες και έχουν καλύψει και τις πιο μικρές σας ανασφάλειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προβάλλετε σωστά τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και κατατροπώστε τους αντιπάλους σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα γιατί ακόμα υπάρχουν τρύπες που δεν έχετε κλείσει.

ΛΕΩΝ: Μπορεί να έχετε επιβαρυνθεί με υποχρεώσεις που έχουν σχέση με τον οικογενειακό σας χώρο, αλλά με έναν περίεργο τρόπο τα γεγονότα και η καλή σας τύχη θα συμβάλλουν στην ολοκληρωτική απαλλαγή από κάποιο βάρος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κολλήσετε σε ανούσιες και άχρηστες λεπτομέρειες. Βάλτε μπροστά το πείσμα σας και κάντε τα λόγια σας πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Παρόλο που ο ρομαντισμός θα διαχέεται στην ατμόσφαιρα, εσείς θα συνεχίζετε να νιώθετε κάπως άβολα, καθώς δεν έχετε τη διάθεση να πείτε γλυκόλογα στο σύντροφό σας, ενώ σας το ζητάει απεγνωσμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σχέση σας δεν είναι αγώνας ή μάχη που πρέπει να βγείτε νικητές. Για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, προσπαθήστε να σκεφτείτε πιο λογικά και να λειτουργείτε με ψυχραιμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσετε μια ρομαντική βραδιά και το ζεστό κλίμα θα ρίξει τους τόνους και θα κορυφώσει το πάθος ανάμεσά σας, ώστε να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο έρωτας και τα φλερτ σε όσους είστε αδέσμευτοι θα παίζουν έντονα με κάποια φιλικά σας άτομα και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δεν το επιθυμείτε μην ξεπεράσετε τα όρια με κάποια άτομα ή αφήσετε να το κάνουν μόνο και μόνο επειδή κολακεύεστε, γιατί τα αποτελέσματα θα φέρουν δυσάρεστα απρόοπτα και σωρεία παρεξηγήσεων.


ΙΧΘΥΣ: Θα αποκτήσετε μεγαλύτερη σιγουριά, γοητεία και αυτοπεποίθηση για να φλερτάρετε με άτομα που πραγματικά σας έλκουν και όχι μόνο δε θα περνάτε απαρατήρητοι, αλλά θα κερδίζετε και τις εντυπώσεις.