Social Icons

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΚΡΙΟΣ: Όσοι είστε αδέσμευτοι και περιμένετε να ερωτευθείτε μάλλον πρέπει να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή, γιατί οι βιαστικές κινήσεις μπορεί να σας σπρώξουν σε λάθος άνθρωπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα θα είναι αρκετά γενναιόδωρη στον ερωτικό τομέα, οπότε κρατήστε αμείωτη την όρεξη και τον ενθουσιασμό σας, αλλά περιορίστε τα συναισθήματά σας που είναι ικανά να πνίξουν κάθε είδους λογική και να σας κάνουν να παραφερθείτε. 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε τις φιλικές και οικογενειακές σχέσεις μακριά από την προσωπική σας ζωή, μέχρι να σταθεροποιηθεί μια κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι διφορούμενες γνώμες που θα ακούτε, θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Θα υπάρξουν πολλές προσφορές στον ερωτικό τομέα και έτσι θα έχετε περιθώρια επιλογών πριν καταλήξετε κάπου.

ΛΕΩΝ: Τα μηνύματα που θα πάρετε από τον εργασιακό χώρο θα εξελιχθούν σε ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αυξήστε τις πηγές των εισοδημάτων σας με έξυπνες κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα σας πιάσει απογοήτευση για κάτι που θα σχετίζεται με παλιά σας υπόθεση. Πάρτε στα χέρια σας μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ψώνια, ειδικά αν είναι να κάνετε υπερβολές. Μην κάνετε στους άλλους ότι δε σας αρέσει να σας κάνουν, γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη φοβηθείτε να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Δώστε τέλος σε αδιέξοδες σχέσεις που σας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη διστάσετε να πάρετε συμβουλές από ειδικούς για τα δικά σας θέματα. Κινηθείτε ψύχραιμα, χωρίς να δραματοποιείται τις καταστάσεις, αν κάτι που θα συμβεί δε συμβαδίζει με τα σχέδια ή τα συμφέροντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να μη σας δοθούν άπειρες ευκαιρίες, αλλά συντηρώντας αυτά που έχετε, θα σημειώστε μεγάλη επιτυχία. Μοιράστε σωστά τις δυνάμεις σας και να θυμάστε να έχετε αυτοσυγκράτηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε θέματα που εμπλέκονται άλλοι και πολλά θα εξαρτηθούν από αυτούς για το μέλλον σας, χρειάζεται συγκέντρωση, υπομονή και διαλλακτικότητα.


ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε να σας παρασύρουν αντιθέσεις η συγκρούσεις συμφερόντων που υποβόσκουν καιρό, γιατί μια απλή σύμπτωση μπορεί να αποβεί ανατρεπτικά ή καταστροφικά στο καθεστώς που ισχύει.