Social Icons

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΚΡΙΟΣ: Ελιχθείτε χωρίς να αντιδράτε, ώστε να ξεκόψετε μια και καλή από όσα πρέπει να αποκολληθούν από τη ζωή σας. Θα πρέπει να ενισχύσετε την ψυχολογία και τις δυνάμεις σας, για να είστε έτοιμοι να πολεμήσετε όπου και όταν σας ζητηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ανησυχείτε καθώς παρόλο τις δυσκολίες θα προκύψουν αρκετά καλά και ο οικονομικός σας τομέας θα είναι ένας από τους παραλήπτες των καλών.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ρίξτε το βάρος της προσοχής σας στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και μην αφήσετε να διασπάσουν το ενδιαφέρον σας διάφορα άλλα προβλήματα ή οικογενειακά που δεν εξαρτάται από εσάς το αν θα επιλυθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον οικογενειακό σας χώρο και θα πρέπει να είστε προνοητικοί για να μη δημιουργηθούν προβλήματα ή εμπόδια στις προοπτικές σας.

ΛΕΩΝ: Οργανώστε σωστά το χρόνο σας, ώστε να έχετε επαρκή για κοινωνικές συναναστροφές ή δραστηριότητες που είναι απαραίτητες για να φτάσετε πιο άνετε στους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας, ώστε να μην έχετε απώλειες από λάθος ή από απερισκεψία.

ΖΥΓΟΣ: Σαφώς πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας για να μην πικράνετε άτομα που σας αγαπούν, όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πως θα εκφραστείτε απέναντί τους ακόμα και αν εκείνοι φερθούν προς εσάς εγωιστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πορεία των σχέσεών σας διαγράφεται ευνοϊκή, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στον οικογενειακό σας χώρο μην περιμένετε μεγάλες εξελίξεις, εάν δεν έχετε αποφασίσει να μιλήσετε με ειλικρίνεια και ευθύτητα για αυτά που σας ενοχλούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια θύελλα από γεγονότα θα βάλει στο στόχαστρο τις μεταξύ σας σχέσεις, κρίνοντας τώρα την αντοχή τους, αλλά παράλληλα και τη δική σας ανοχή απέναντι σε άδικες συμπεριφορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα θα σας υποχρεώσει να βάλετε σε τάξη, αισθήματα, εξαρτήσεις από κάποια πρόσωπα, οικογενειακές, φιλικές και προσωπικές σχέσεις, αλλά και κοινωνικές.


ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε τη ψυχολογία σας να πέσει, κάποιες στιγμές που θα πιέζεστε από εξωτερικούς παράγοντες, γιατί θα δημιουργήσετε μέσα στο μυαλό σας σκέψεις για προβλήματα που δεν υπάρχουν.