Social Icons

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΚΡΙΟΣ: Θα δοκιμαστούν έντονα οι αντοχές σας και θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να κρατηθείτε ακμαίοι. Θα βγει στην επιφάνεια όλο το άγχος, την ένταση και τη γκρίνια, καθώς οι γύρω σας θα είναι αδιάλλακτοι στις απόψεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέχετε τον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους συνεργάτες και άτομα κύρους στον εργασιακό χώρο. Κάντε τον «πυροσβέστη» αν είστε απολύτως σίγουροι ότι μπορείτε να ηρεμήσετε τα πράγματα, αλλιώς προτιμήστε τη σιωπή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξανακερδίστε τον έλεγχο με μικρά και προσεκτικά βήματα, ώστε να έχετε μια καλύτερη θεώρηση της πραγματικότητας στον τομέα τόσο των συνεργασιών όσο και των σχέσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε ένα βήμα μπροστά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα έχετε χρόνο να ελιχθείτε, να αρπάξετε σημαντικές ευκαιρίες στην προσωπική ζωή, αλλά και να αφεθείτε σε μια σημαντική συναισθηματική σχέση.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει να τονίζεται ιδιαίτερα η ανάγκη σας για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο ρομαντικοί και περισσότερο πρακτικοί, ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερη αίσθηση του μέτρου και πειθαρχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λίγο περίεργα θα είναι τα πράγματα στον τομέα των σχέσεών σας και αρκετές φορές θα νιώσετε διχασμένοι. Αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και κάντε περισσότερες καινούριες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξουν αρκετές νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται να σας γίνει και πρόταση γάμου που όμως καλό θα ήταν να την αποφύγετε προς το παρόν, καθώς δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα που υπάρχουν στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα θα απολαμβάνουν μια πολύ τρυφερή εκδοχή από εσάς, μια που έχετε τη διάθεση να περάσετε καλά μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε τις αλλαγές που έγιναν σε κάποιες επαγγελματικές, οικονομικές ή ερωτικές σχέσεις σας. Είναι κάτι που χρειαζόσασταν εδώ και πολύ καιρό για να οδηγηθείτε σε πιο αισιόδοξους δρόμους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εργασιακές σχέσεις θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα δημιουργήσετε ένα καλύτερο περιβάλλον που θα εργάζεστε με λιγότερο άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε την άσκοπη ταλαιπωρία και μην απασχολήστε με πράγματα που σας ενοχλούν. Η εμφάνισή δε θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, αλλά καλό θα ήταν να μην ξεχάσετε και την παραμελήσετε εντελώς.


ΙΧΘΥΣ: Προσέξτε τις διατροφικές συνήθειες που έχετε αποκτήσει τον τελευταίο καιρό, γιατί αν η μεζούρα σας δείξει διαφορετικά νούμερα δεν χάλασε.