Social Icons

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Πάντα υπάρχει αυτό το κάτι που χρειάζεται για να ξεφύγετε από τα προβλήματα, οπότε μην είστε απαισιόδοξοι. Για κάθε επαγγελματική κίνηση που θέλετε να κάνετε, πρέπει πρώτα να σκεφτείτε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκφράστε στα αγαπημένα πρόσωπα τα συναισθήματα που έχετε και δείξτε την αγάπη σας. Περνώντας με σωστά επιχειρήματα τις απόψεις σας, θα έχετε οικονομικά οφέλη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίστε να αφήνετε πίσω το παρελθόν και δεχτείτε τη νέα τάξη πραγμάτων. Εμπλουτίστε την καθημερινότητά σας με ουσιαστικές συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μάλλον τον τελευταίο καιρό τρέχετε χωρίς στόχο και χωρίς προορισμό. Η πραγματικότητα ότι και να κάνετε δεν αλλάζει, γι’ αυτό πρέπει να την παραδεχθείτε.

ΛΕΩΝ: Δείτε ξεκάθαρα τα κοινά σημεία που σας ενώνουν με τους συνεργάτες σας. Μην επιτρέψετε στη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας μπλοκάρει σε ερωτικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εκλογίκευση των καταστάσεων που επικρατούν θα σας βοηθήσει να τις καταλάβετε. Αφήστε τους φίλους σας να σας παρασύρουν για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.

ΖΥΓΟΣ: Οργανώστε τη ζωή σας, βάλτε νέους στόχους και αλλάξτε πολλά από αυτά που σας ενοχλούν. Τα ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά, αλλά θα βρείτε και θα δώσετε λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια κοινωνική πρόκλησης θα σας βοηθήσει να δείτε τις καινούριες προδιαγραφές που δημιουργούνται. Απομονωθείτε για λίγο, αν σας έχουν κουράσει τα όσα συμβαίνουν γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε μικρές παρεμβάσεις στο σπίτι σας για να αλλάξετε διακόσμηση. Για να μπορέσετε να χαλαρώσετε πρέπει να βάλετε μια τάξης τις σκέψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Αργά ή γρήγορα θα κουραστείτε αν δε σταματήσετε να εξαντλείται τα περιθώρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περιορίστε τις ανησυχίες σας, ειδικά αυτές που είναι αβάσιμες γιατί γεμίζετε διλήμματα το σύντροφό σας. Έχει διαμορφωθεί γύρω σας ένα κλίμα που ευνοεί ιδιαίτερα τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ: Υπερνικήστε τις δυσκολίες με κατάλληλους χειρισμούς, αποφεύγοντας προστριβές και εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο. Οι δυναμικές σας ενέργειες θα εντυπωσιάσουν τους συνεργάτες σας.