Social Icons

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Ακούστε τη διαίσθησή σας και θα ξέρετε πώς να ενεργήσετε στις διαθέσεις του συντρόφου σας. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι ώστε να δείξετε υπομονή και αυτοσυγκράτηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν στα άμεσα σχέδιά δεν είναι να τακτοποιηθείτε περιστασιακά, κάντε ένα σωστό οικονομικό προϋπολογισμό. Αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε για να έχετε όφελος στην πορεία.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε έτοιμοι να δουλέψετε πολύ σκληρά και να αναπτύξετε σωστά κριτήρια. Τσεκάρετε τις πληροφορίες που έχετε συλλέξει από άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν δεν μπορείτε να δώσετε απαντήσεις σε αυτά που σας ρωτούν, η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση. Οι γνώσεις που θα αποκομίσετε θα είναι ουσιαστικές για την εξέλιξή σας.

ΛΕΩΝ: Η συναισθηματική φόρτιση πιθανώς να εκδηλωθεί με εσωστρέφεια και ευθιξία. Θα γίνει επανεκκίνηση σε κάτι που προϋπήρχε, αλλά θα υπερισχύει ο πόθος που θα εξελιχθεί σε πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα μικροπροβλήματα του επαγγελματικού τομέα, θα αφορούν ασαφείς όρους σε συμβόλαια. Προσέχετε τις συνεργασίες σας και φροντίστε τα πάντα να είναι καθαρά.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε τρόπους να επεκτείνετε την εργασία σας και μην αφήσετε τα πάντα στην τύχη. Οι προσπάθειές σας θα δημιουργήσουν καλύτερες οικονομικές υποδομές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε άμεσα εργασιακά θέματα που έχουν αναβληθεί εδώ και καιρό. Κατευθύνετε προσεκτικά τους στόχους σας σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφράστε τον ψυχικό σας δυναμισμό σε άτομα που μπορούν να σας βάλουν σε μια διαδικασία θετικών σκέψεων. Επωφεληθείτε από ορισμένες συνεργασίες σας και να είστε ευχαριστημένοι με αυτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα νιώσετε πιο δυνατοί να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες καταστάσεις και να τις έχετε υπό τον έλεγχό σας. Τερματίστε όποιες σχέσεις πιστεύετε ότι δεν έχουν πλέον τίποτα να σας δώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απαρνηθείτε αρνητικές σκέψεις που σας κάνουν να συγκρούεστε με το περιβάλλον σας. Θα  αισθανθείτε πως είστε έτοιμοι να συναντήσετε τον εαυτό σας σε ανώδυνες διαδρομές.


ΙΧΘΥΣ: Κάντε αποδεκτές τις αδυναμίες σας, γιατί το να καταφέρετε τα ακατόρθωτα θα σας γίνει ασήκωτο φορτίο. Για να ελαφρύνετε ψυχολογικά δεχθείτε πως δε γίνεται να περνούν όλα από εσάς.