Social Icons

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Μπείτε στην ενεργό δράση και ασχοληθείτε με απόλυτη μυστικότητα στα μακρόπνοα σχέδιά σας. Η μέρα έχει αρκετές παγίδες γι’ αυτό κρατηθείτε μακριά από κάθε λογής αδικαιολόγητο εγωισμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Μετρήστε σωστά τις αξίες της ζωής και μετά καταστρώστε το δικό σας πρόγραμμα αναλόγως. Ζητήσετε από άτομα που συνδέεστε με κάποιο τρόπο μαζί τους, να πράξουν όπως εσείς.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και αν έχετε να αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες, θα τα καταφέρετε. Δώστε έμφαση στα έντονα συναισθήματά σας, δείχνοντας τις ουσιαστικές σας ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σχηματίστε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς, που ή με ποιους, θα συνεργαστείτε ή θα συμπορευτείτε. Μην αφεθείτε μέχρι να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι σας συμφέρει.

ΛΕΩΝ: Το μυαλό σας θα συνεργαστεί άριστα με τη διαίσθησή σας και έτσι το αποτέλεσμα, θα είναι κάτι παραπάνω από καλύτερο. Δεν είναι εποχή για ήρωες, γι’ αυτό μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οπλιστείτε με ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε οικογενειακές και επαγγελματικές διαφορές. Κάντε ριζικές αλλαγές, κυρίως στο χαρακτήρα σας και αποβάλετε ότι κακό και επίπονο υπάρχει γύρω.

ΖΥΓΟΣ: Μη φορτωθείτε πάνω στη βιασύνη σας περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε κι απ’ όσα αντέχετε. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές και να θυμάστε ότι σε όλα πρέπει να έχετε μέτρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε περισσότερο συντηρητικοί στις καινοτομίες ή στα ανοίγματα του  επαγγελματικού χώρου. Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να μην παρασύρεστε από τις παρούσες συνθήκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο σύντροφός σας θέλει όσο τίποτε άλλο να ξεκαθαρίσετε διενέξεις που σας έχουν κουράσει. Μάλλον πρέπει να αλλάξετε τακτική και να γίνετε λιγότερο απρόβλεπτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να βρείτε διεξόδους σε κάθε πρόβλημα που ανακύπτει. Δραστηριοποιηθείτε για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έστω και με καθυστερήσεις θα έχετε λύσεις ικανοποιητικές και στα πιο δύσκολα. Οι προοπτικές για να πετύχετε περισσότερα θα είναι αρκετές και διαφορετικές.


ΙΧΘΥΣ: Παρόλο που είστε λάτρης των παλιών και καλών συνταγών, θα προχωρήσετε σε ένα νέο εργασιακό κύκλο. Μην αφήσετε τον ανταγωνισμό να περάσει μπροστά, ενώ εσείς μένετε πίσω.