Social Icons

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολή, αν θέλετε να περάσει ένα δίκαιο αίτημά σας. Εγωιστικοί χειρισμοί και χωρίς ευελιξία, θα σας γυρίσει μπούμερανγκ και να υποστείτε συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τις επιθυμίες σας να σας οδηγήσουν σε όρια που θα δώσουν λαβή για σχόλια στους άλλους. Όλα χρειάζονται μέτρο και αν δεν μπορείτε να το τηρήσετε, είναι καλύτερο να απομονωθείτε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιορίστε στο ελάχιστο την καταναλωτική σας μανία και μην παρασυρθείτε σε μεγάλες αγορές. Νιώθετε έτοιμοι ψυχικά να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποβάλλετε κάθε είδους επιθετικότητα για το καλό σας. Εάν περνάτε κρίση στη σχέση σας, προτιμήστε να τα λύσετε μεταξύ σας, χωρίς να αναμίξετε άλλα άτομα.

ΛΕΩΝ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας κάνουν να νιώσετε κάπως κουρασμένοι. Η διάθεσή σας θα κρατηθεί ακμαία, καθώς τα σχέδιά σας θα προχωρούν για την υλοποίησή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έντονη δραστηριότητα θα υπάρχει ακόμα και στην κοινωνική σας ζωή. Βγείτε με φίλους και αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας φέρουν καινούριες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ: Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και αποκαλύψετε επαγγελματικά σχέδια. Απρόσεκτες κινήσεις θα δώσουν αφορμές να γίνουν σχόλια σε βάρος σας για την επαγγελματικότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποτραβηχτείτε αν δεν σας είναι εύκολο να σιωπήσετε και περάστε τη μέρα με το σύντροφό σας. Κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε για να νιώσετε πιο όμορφα και να καλυτερέψετε την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλοι και οικογενειακά σας πρόσωπα θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν. Μια σχέση από το παρελθόν, έρχεται να σας αναστατώσει και να αναβιώσει ότι προσπαθούσατε να ξεχάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ανακαλύψτε καινούριους τρόπους για να κινηθείτε και γεμίστε νέες ιδέες για να πετύχετε περισσότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συντονιστείτε και φτιάξτε εκ νέου προγραμματισμό για τον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα χωρίς την έγκριση των συνεργατών σας.


ΙΧΘΥΣ: Αφήστε άλλους να πάρουν πρωτοβουλίες αφού η ικανότητά σας για επικοινωνία θα είναι αυξημένη και θα είναι εύκολο να εκφέρετε τη γνώμη σας.