Social Icons

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Κυριακή 1 έως 7/6/14



ΚΡΙΟΣ: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 4, προβείτε σε αλλαγές της εξωτερικής σας εμφάνισης που θεωρείτε απαραίτητες και αφεθείτε στα ερωτικά καλέσματα του συντρόφου σας. Θα είστε αρκετά ευδιάθετοι και η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να τον κατακτήσετε και να τον γοητεύσετε ακόμα περισσότερο. να θυμάστε πως η σχέση σας απαιτεί επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων, οπότε μη χρονοτριβείτε.



ΤΑΥΡΟΣ: Ανασύρετε στην επιφάνεια κάθε πτυχή στη ζωή σας που φώλιαζε μέχρι στιγμής μέσα σας και θα αποτελέσετε πραγματική αποκάλυψη για το έτερόν σας ήμισυ αλλά και για τον ίδιο σας τον εαυτό. Μη σας πιάσει πανικός τώρα που θα αντιλαμβάνεστε την πραγματική σας ταυτότητα και δημιουργήσετε πολεμική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, με αντιπαραθέσεις και προστριβές.



ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο τρόπος που ζούσατε μέχρι τώρα αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο, ενώ παράλληλα θα κάνετε σοβαρές προσπάθειες για να εξισορροπήσετε τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι εμμένετε να κολλάτε σε κάποιες παλιές «πληγές», που δε σας αφήνουν να ξεχάσετε ή να απαγκιστρωθείτε από το παρελθόν. Κάντε τις απαιτούμενες προσπάθειες για να βάλετε καινούρια θεμέλια στη ζωή σας. Αρχίστε να προγραμματίζετε το μέλλον σας και μη μένετε σε σκέψεις.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Καρκίνο από τις 7, η απώλεια μιας σχέσης δεν πρέπει να σας οδηγήσει σε απομόνωση αλλά σε μια  αντικατάσταση. Σίγουρα δε σας φαίνεται τόσο εύκολο, αλλά δε θα μάθετε το βαθμό δυσκολίας αν δεν το προσπαθήσετε. Μην ξεχνάτε πως ο τομέας των προσωπικών σας σχέσεων απαιτεί από εσάς φροντίδα.



ΛΕΩΝ: Περνώντας από διάφορα στάδια χωρίς να καθυστερείτε, θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη και θα γίνετε πιο δημιουργικοί. Οι ρυθμοί σας στον εργασιακό τομέα αλλάζουν ταχύτατα και πλέον θα ενεργείτε με περισσότερο νεύρο και με ισχυρότερη θέληση στο να δοκιμάζετε νεωτερισμούς και καινοτομίες. Θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και να έχετε πάντα κατά νου το νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είχατε αρκετές επιτυχίες σε αυτά που προσπαθήσατε να διορθώσετε, ενώ οι αποτυχίες που βιώσατε δεν αποδεικνύουν δικές σας λανθασμένες ενέργειες, αλλά υποδηλώνουν την άγνοια των βαθύτερων αιτιών του εκάστοτε προβλήματος. Τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας, ειδικά αυτές που θα αφορούν περιουσιακά θέματα, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τα οφέλη. Ξέρετε καλά πως οι οικονομικές σας ανάγκες έχουν αυξηθεί σημαντικά και αυτό θα σας δυσκολέψει στα σχέδιά σας, παρόλο που η οικονομική σας κατάσταση βρίσκεται σε καλά επίπεδα.



ΖΥΓΟΣ: Η ανανέωσή σας θα βοηθήσει να προσεγγίσετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Τα φιλόδοξα σχέδιά σας θα ευνοούνται σε ικανοποιητικό βαθμό. Το έδαφος για να προχωρήσετε κρίνετε πιο ασφαλές και έτσι θα πάρετε ορισμένα μαθήματα για να πάψετε να πετάτε στα σύννεφα. Προσπαθήστε να προχωρήσετε επί της ουσίας και σταδιακά θα οδηγηθείτε σε ανακαλύψεις που θα κατευνάσουν την αλαζονική σας διάθεση, αλλά θα αλλάξουν και την αίσθηση που έχετε για τα πράγματα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα δοθούν αρκετές λαβές για σχόλια στον εργασιακό σας χώρο και οι συζητήσεις που θα γίνουν με τους συνεργάτες σας δε θα έχουν την έκβαση που θέλετε. Η δυνατότητα να δείτε τις υποθέσεις σας μέσα από μια άλλη οπτική γωνία, θα αλλάξει ακόμα και τις αξίες σας, ενώ θα λάβετε το πράσινο φως για τις κινήσεις που θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα. Ψάξτε και βρείτε την κάλυψη που αποζητάτε για να νιώσετε πιο ασφαλείς και σίγουροι για το μέλλον σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για να εξομαλύνετε τις οικογενειακές σχέσεις. Φτιάξτε τη διάθεσή σας, ώστε να αισθανθείτε δυνατοί για να αντιμετωπίσετε τα οικογενειακά σας ζητήματα. Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και κάποιες από τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας. Ευνόητο είναι πως η διάθεσή σας θα είναι κάποιες φορές ιδιαίτερα ευμετάβλητη και αυτό θα σας δυσκολεύει στο να πάρετε αποφάσεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε τις ιδέες και τις θέσεις σας και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προοπτικές για τη σταδιοδρομία σας. Το περιβάλλον σας θα εκτιμήσει τις προσπάθειές σας, αρκεί να φροντίσετε να είστε συνεπείς. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε, γιατί τα πράγματα στη ζωή σας δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα εκλαμβάνετε. Μη γίνεστε καχύποπτοι απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντός σας και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας, διασκεδάζοντας με φίλους και μην τον αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτος. Η καλή παρέα και οι ξέγνοιαστες στιγμές θα σας απαλλάξουν από πολλά προβλήματα, θα μειώσουν αισθητά το άγχος σας και θα βοηθήσουν να ανέβει η ψυχολογία σας. Έχετε αντοχές για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνετε διαλλείματα για να αναπληρώνετε την ενέργεια που καταναλώνετε.



ΙΧΘΥΣ: Μάθετε να πειθαρχείτε στη ζωή σας και να έχετε αισιοδοξία. Οι πηγές εσόδων και εξόδων σας, θα φέρουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό σας τομέα, όμως, τα κέρδη που θα έχετε θα υπερισχύσουν των ζημιών. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στην αύξηση του εισοδήματός σας, κάνοντας τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις και αυτά που θα σας χρειαστούν περισσότερο είναι η επιμονή, η υπομονή και η υπευθυνότητα.