Social Icons

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Κάντε σωστούς και μελετημένους οικονομικούς χειρισμούς, αποφεύγοντας περιττά έξοδα. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προβείτε σε συζητήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Η γοητεία και η λάμψη σας θα σας κάνει να ξεχωρίζετε και να πετυχαίνετε με ευκολία αυτά που θέλετε. Μπορεί ακόμα να έχετε αρκετό άγχος αλλά η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ακόμα και για να ανανεωθείτε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακολουθήστε το όνειρό σας κάνοντας τις σωστές επιλογές, ακόμα και αν γνωρίζετε τις δυσκολίες που έχει. Είναι καλύτερο να έχετε κάτι να ελπίζετε, παρά να γυρνάτε στο παρελθόν που τόσο σας πλήγωσε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τολμήστε να κάνετε μια νέα αρχή για να έρθει η «άνοιξη» στη ζωή σας σε όποιο τομέα εσείς επιθυμείτε. Ο οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάζει μια στασιμότητα.


ΛΕΩΝ: Μέρα αναπροσαρμογών στις σχέσεις και μονοπώληση του χρόνου σας θα διεκδικήσουν πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη δώσετε έμφαση στις διαμάχες που μπορεί να προκύψουν είτε είναι μέσα στον κοινωνικό, είτε στον επαγγελματικό χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα γιατί δείχνετε πως δεν έχετε σταθερότητα. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό είναι να μην αδιαφορείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επικοινωνιακά θα έχετε περισσότερα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλετε. Το ένστικτο αλλά και το ψυχικό σας σθένος, σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές της ημέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεαστεί από τις εναλλαγές της διάθεσης των συνεργατών σας. Θα κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη, για να κερδίσετε κάτι που σας στέρησαν ή να αποκαταστήσετε την εικόνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν στον εργασιακό χώρο θα φέρουν επεκτάσεις. Προωθήστε τα σχέδιά σας και διαχειριστείτε τα έσοδά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σημερινή μέρα θα δοκιμάσει την καριέρα και τις βασικές σας σχέσεις. Δώστε έμφαση στα επαγγελματικά συμφέροντα, με προτεραιότητα σημαντικούς διακανονισμούς.

ΙΧΘΥΣ: Δεχθείτε το σήμερα με τα θετικά και τα αρνητικά του, κρατώντας τις πολύτιμες εμπειρίες που θα σας χρειαστούν στο μέλλον.