Social Icons

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Τα διλήμματα που κυριαρχούν στην ζωή σας, δε βοηθούν να αποφύγετε μια στενοχώρια. Να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, ειδικά σε όσες έχουν κίνητρο τον εγωισμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσωπική ζωή και το σπίτι, θα απαιτήσουν καινούρια έξοδα και απρόβλεπτες ανάγκες. Τώρα δεν είστε σε θέση να κρίνετε, αλλά αργότερα που οι δυσκολίες θα είναι λιγότερες θα σας είναι πιο εύκολο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Προστατέψτε την υγεία και τον οργανισμό σας από την ένταση και τον εκνευρισμό. Τα συναισθήματά σας κάποιες φορές γίνονται θυελλώδη και κάποιες κρύβονται πίσω από ένα ήρεμο παρουσιαστικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλή η μυστικότητα που θέλετε να διατηρείτε στην προσωπική σας ζωή, αλλά μην το παρακάνετε. Με το να καταπιέζοντας τις πραγματικές σας ανάγκες, καταλήγετε να προκαλείτε συνεχείς εντάσεις.

ΛΕΩΝ: Κάντε το καλύτερό σας χωρίς να περιμένετε άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή. Μην περιμένετε από τους άλλους να σας πουν πόσο χρήσιμοι είστε μέσα στον επαγγελματικό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μην υπάρξουν καυγάδες, φροντίστε να μη δώσετε υποσχέσεις που δε θα κρατήσετε. Ένα ξεκαθάρισμα με καλοπροαίρετη διάθεση θα είναι χρήσιμο.

ΖΥΓΟΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, δημιουργούν άλυτα προβλήματα. Πρέπει να αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των άλλων και να μην ασκήσετε κριτική σε συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να βρείτε καινούρια διαδρομή που θα σας οδηγήσει στη νίκη. Σήμερα θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να κινηθείτε με άνεση στο χώρο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εντάσεις που υπήρχαν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν. Ερωτικά υπάρχει ενδιαφέρον και αρκετή τύχη, αλλά θα διατηρείται μια ρευστότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνειδητοποιήστε ότι το απόθεμα των δυνάμεών σας δεν είναι επαρκές, για να βγάλετε άνετα τη μέρα. Βρείτε χρόνο για αναπροσαρμογές και θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε τους πάντες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στηριχθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους για να βγείτε από αδιέξοδα. Η επιτυχία στο συναισθηματικό τομέα είναι δεδομένη, είτε η σχέση σας έχει σταθερό χαρακτήρα, είτε περιστασιακό.


ΙΧΘΥΣ: Τα μηνύματα του συντρόφου σας για μια πιο ολοκληρωμένη συνύπαρξη δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα. Μπορεί να γκρινιάζει για το χρόνο που του διαθέτετε, αλλά βλέπει με θαυμασμό τις επιδιώξεις σας.