Social Icons

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Μην οδηγείστε σε παραλογισμούς, γιατί το να χάσετε την υποστήριξη κάποιων ανθρώπων που έχετε κερδίσει, να είστε σίγουροι ότι θα είναι η χειρότερή σας επιλογή.

ΤΑΥΡΟΣ: Η επιθυμία σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές αποβάλλοντας το άγχος της καθημερινότητας θα είναι έντονη. Nιώστε ελεύθεροι να εκφράστε τις ευαισθησίες και τα όνειρά σας, με τρόπο λογικό και κατανοητό στους άλλους.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε τα λάθη του παρελθόντος σαν εμπειρίες που σας βοηθούν να ωριμάσετε. Σε απρόβλεπτες καταστάσεις προσπαθήστε να φανείτε ψύχραιμοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε μόνο με αυτές. Κάνοντας έναν ουσιαστικό διάλογο θα λύσετε πολλές αντιπαραθέσεις.

ΛΕΩΝ: Τα έντονα συναισθήματα είναι ικανά να σας βάλουν σε περιπέτειες που θα σας αποπροσανατολίσουν. Οι μεγάλες φιλοδοξίες σας θα ωθήσουν κάποιους από τους συνεργάτες σας να λειτουργήσουν παρασκηνιακά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζητήστε αποδείξεις για αυτά που σας λένε και μην πιστεύετε στα μεγάλα λόγια. Δώστε μάχες όπου χρειαστεί χωρίς όμως να ρισκάρετε τα κεκτημένα σας.

ΖΥΓΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεπερνάτε τα όριά σας με ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Τα καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μία εκδρομή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρόλο που έντεχνα προσπαθείτε να το κρύψετε, είστε αρκετά ευαίσθητοι στα αρνητικά σχόλια  και πληγώνεστε. Μπορεί να μην ανταπαντάτε σε αυτούς που σας κρίνουν, αλλά σίγουρα ανήκετε σε εκείνους που δεν ξεχνάνε εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί το ταίρι σας να σας καταπιέζει με τη ζήλια του, αλλά χωρίς αυτήν δε λειτουργείτε. Αποφύγετε τους καυγάδες και τα αντίποινα που θα διαταράξουν τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχει φτάσει η στιγμή που δε γίνεται να γίνει το δικό σας και πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Μην αφήσετε μια αβάσιμη πληροφορία που θα πάρετε να κάνει τον εργασιακό σας χώρο πεδίο μάχης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μια συζήτηση που θα είστε ειλικρινείς και θα αποδεχθείτε και τις αδυναμίες σας. Περιορίστε τις απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας, γιατί τον πιέζετε πολύ.


ΙΧΘΥΣ: Αν δεν μπορείτε να περιμένετε για να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον φερθείτε διπλωματικά. Διώξτε τις αναστολές σας και αρχίστε να χαίρεστε τη ζωή και ότι σας προσφέρει.