Social Icons

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Οι θέσεις που κρατάτε τον τελευταίο καιρό, σας ωθούν να κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι διάφορες δραστηριότητες εξάντλησαν την υπομονή σας και θέλετε να απομακρυνθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν δοκιμάσετε τη σχέση σας, ίσως οι συνθήκες γίνουν πιο δύσκολες απ’ ότι φαντάζεστε. Από αυτά που θα υποσχεθείτε μέχρι αυτά που θα πράξετε υπάρχει μια απόσταση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Διλήμματα, προβληματισμούς και αρκετά εμπόδια θα συναντήσετε στο δρόμο σας. Συνδυάστε την αντίληψη με την πείρα σας, προσπαθώντας να είστε προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ψυχολογική σας διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό φροντίστε να είναι θετική. Οι αλλαγές σχεδίων θα σας μελαγχολήσουν και θα φορτίσουν το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο.

ΛΕΩΝ: Επικεντρωθείτε στο παρόν και εκμεταλλευτείτε πιο σωστά τις δυνατότητες που έχετε. Με τις κατάλληλες διεργασίες μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε σε πρακτικό και σε ψυχολογικό επίπεδο. Προκαλέστε τον εαυτό σας ερχόμενοι αντιμέτωποι με τα πραγματικά σας αισθήματα.

ΖΥΓΟΣ: Αποκτήστε μια σαφέστερη ιδέα σχετικά με το τι ακριβώς θέλετε στη ζωή σας. Διαμορφώστε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς, κάνοντας απογραφή των πράξεων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να αλλάζετε τον τρόπος σκέψης σας σε σχέση με αυτά που πραγματικά θέλετε. Εντοπίστε αυτά που σας μπλοκάρουν και καθυστερούν τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως διαπιστώσετε πως ορισμένες πεποιθήσεις σας, είναι ανασταλτικές για την πρόοδό σας. Αρκετή βοήθεια θα έχετε από τις υπάρχουσες σχέσεις σας και από πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανάγκη σας για διασυνδέσεις, δημιουργεί επαφές με ανθρώπους που θα μπορείτε να επικοινωνείτε σωστά. Ενισχύετε σημαντικά η αισιοδοξία σας, αλλά και η αίσθηση ότι δεν είστε μόνοι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκινήστε την επανάστασή σας απέναντι σε ότι σας βαραίνει, λαμβάνοντας τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Συνειδητοποιήστε πως υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να ομορφύνει τη ζωή σας.


ΙΧΘΥΣ: Εξετάστε τους ρόλους που παίζετε τόσο εσείς και οι άλλοι και δεχθείτε τη ζωή όπως έχει σκηνοθετηθεί.  Καλό είναι να αποφύγετε τα πείσματα, μια που μόνο η ώριμη αντιμετώπιση θα σας δείξει δρόμους.